|
Протест за поддршка на грчкиот народ |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
протестантите не нарекуваат Македонија Ако го прочитате текстот ке видите дека сме именувани како Македонија. Што ке рече дека сите Грци не ја подржуват политиката на омраза која ја води нивната влада. Изменето од kultuzin - 18.Декември.2008 во 14:15 |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
greska si, textot e prezemen od makedonski blog na drugarot ofchar.... http://vuna.info/vuna/?p=340 ova sto si linkuval e "independent media center" sto ne e nisto drugo kako copy paste organizacija..... PS>sea vidov, gore levo go ima i linkot do vuna navedeno kako izvor Изменето од LouWeed - 18.Декември.2008 во 14:28 |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Море треба некој и тебе да те подбере убаво, гледам само клоцаш и плукаш по форумов....
Нели иамш блгарски пасош? Наскоро и турски? Епа? Што чекаш? Го знаеш вицот за Турчинот Хасан Серт, у Бугарија? -Как се казваш? -Хасан Серт...Удри мавај...и се така неколку пати додека на крај не одговорил дека се казва Хасан Памбуков. Тоа ти треба тебе па да се смириш малку. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema da komentiram nisto za postot sto si napisala..
Kultura-0 Изменето од moira - 18.Декември.2008 во 16:23 |
||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nie kaj nas sve sredivme , pa ke protestirame za podrska na grcite koi vo odnos na nas se kako Karingtonovi i neli e licemerno nekogo da tuzis vo hag, a vamu podrska da mu davas kade li site si gi izgubija zdraviot razum, moralot i principielnosta |
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Barem i grcki znaminja zemetesi i tamam ke vi e Изменето од Polaris - 18.Декември.2008 во 15:49 |
||
|
||
Polaris
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo pravo e Butel2....
|
||
|
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве ти уште една македонска комунистичко-егејска глупост. Демонстрантите во Грција во светот се идентификувани како левичари и анархисти. Македонците еднаш го попушија со поддршката на комунистите во граѓанската војна во Грција. Тие не демонстрираат за поддршка на Македонија и македонците, туку да ја срушат корумпираната влада.
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Баш така polar bear.....
Кога кај нас има причини за протести,нигде не нема... овој и лично би одел.......... |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да солидаризирам со грците? ова ми е надвор од умот
нека се исколат самите со себе,нека кршат глава |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas bi poddrzal organiziranje na slicni vakvi protesti niz zemjite na EZ, posebno vo Francija...
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене ми се обраќаш??? |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.. Denes li... izgleda se uspav. Ostana moite rodnini bez podrshka.
|
||
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Potpolno istoto go kazuvam kako Polar Bear... Tie sekade vo evropa se identifikuvani kako levichari, anarhisti, antisistem i sl...
Sto da kazam... Makedonija e polna so Grkofili, Bugarofili, Srbofili, Albanci i sl anti-makedonci... Samo se dosaduvaa do sega, sega ke izlezat malku na svez vozduh...
Jas se molam Grcija da ja nema, tie ke odele da protestiraat... GLUPOSTI!!!
|
||
Прилепчанка
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |