|
A1 Teлевизија најгледана? Зошто? |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 41> |
Автор | |
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оваа сезона на А1:
-Троја -Хелбој -Хари потер 3 -Спајдермен 2 -Трипл Х -Господар на прстените 2 (мислам и 3) -Чарлиевите ангели 2 |
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gi ima najinteresnite serii od tipot na Voved vo anatomija, CSI,Izgubeni itn.
|
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako zasto pa radi Goran Petrevski
|
|
abracadabra
Нов член Регистриран: 24.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да,точно е дека А1 е нјгледана телевизија,но тоа е пред се поради фактот што е првата приватна телевизија во Македонија.А што се однесува до техничката опременост и студијата,далеку е зад Канал 5.Знаете ли дека А1 има само две студија,и тоа едното со големина од околу 120 м2 од каде се емитуваат сите можни емисии во живо (се менува само сценографијата),и другото со долемина на трафика од каде се емитуваат вестите.
П.С.Податоциве се 100% веродостојни бидејќи таму работев. |
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, Канал 5 си изгради нова зграда во 2001 (па одма им се опожаре), а оваа на А1 им е од самиот почеток. Инаку, технички мене А1 повеќе ми се допаѓа од Канал 5. Пред се Канал 5 има толку бледа слика што кога ја гледам ми е одбивна. Шпиците и џингловите на Канал 5 им се чиста 0. А1 е пред се гледана заради добриот избор на сериите и филмовите (како и вестите). Емисиите не ги прават доволно добро, а и Канал 5 затаија со нив во последно време. П.С. А1 имаат откупен простор во Охис каде што направија студио и таму го снимаат Милионер. П.П.С. И ББС колку што знам сите дневни емисии ги емитува во исто студио, па дури ни сценографијата не ја менува, туку паметно од позади си имаат ставено видеобим кој што визуелно се менува за сите емисии различно. П.П.П.С. (=]) Како бе студиото за вести им е со големина на трафика? Вака на ТВ не изгледа лошо. Изменето од maestro13 - 09.Декември.2008 во 10:27 |
|
abracadabra
Нов член Регистриран: 24.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оптичка варка друже,прават финти со камерите.
|
|
maestro13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хаха, јас исто мислев дека на Канал 5 студиото им е којзнае колку големо (не дека е и многу мало), се дур не видов дека главната камерата им е некако „премногу високо наместена“, така да исто оптичка варка. Ама тоа ти е. :) Изменето од maestro13 - 09.Декември.2008 во 17:58 |
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto ni edna tv nema emisii vo zivo ama da ne se samo od zabaven karakter?
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
sapkar
Нов член Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a da ne mislite deka studioto za dnevnikot na A1 e kojznae kolku golem?
|
|
Aron
Нов член Регистриран: 17.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа што се simply the best ! Имаат се - хит серии, одлични филмови,не се партиски настроени (барем не толку очигледно како Сител),едноставно нудат супер програма.Ете,затоа
|
|
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Партиски можеби не се настроени, но се настроени против Ѕинго и Трифун.
|
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zema sila Velco Misirkov Ramkoski i se ruga so site ima para milionerov aj da ne go kazam multimilioner pa ke dava pari ke kupuva ubavi emisii i ke go gleda narodot jas licno samo LOST ja gledam emi od netov i nema vreme za tv
|
|
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zatoa sto e najdobra spored mene...Ima dobri filmovi,filmski premieri,interesni emisii i crtani serii za najmladite...
|
|
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a koj toa ve l'ze deka e najgledana!?
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |