|
Колку ве привлекува истиот пол? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 15> |
Автор | ||
lea_l
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahahahahh bravo te poddrzuvam, nego muabetov bidejki sum devojce, ne mi e jasen... kako moze da me privlece nesto sto go imam i jas i iskreno prirodno nemoza da me zadovoli, da bi bilo toa normalno ne bi postele 2 pola, se znae masko si e masko.. ne vikam nisto za homo. ali mene nit me privlekuvaat nit nisto.. nemozam da zamislam da bidam so nekoj od ist pol , prvo so mi paga na pamet mi e so ke i pravam ... ne ne ne mi e jasno ic.. pa i poubavo da ne mi stane nikogas |
||
lea_l
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne cenam bas razbacani tipovi... ali kade be moze devojce da zameni vakov decko... ma i decko kakov i da e... bas imase nekade deka neznam sekoja devojka fantazira za da ima neso poveke od ist pol... pa covecki um ide do tolku daleku za se ne samo za toa, ali svesta e realnosta.. aj si se iznazborev sekoj neka si pravi so saka kraj kraeva :):) |
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..........pa ke razmislam mila........bez navreda ako????.......
|
||
SiReNaTa
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako
|
||
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
SiReNaTa
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
SiReNaTa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dana slucajno te procitav sega znaci konecno najdov covek na forumov sto me razbira |
||
SiReNaTa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da samo mnogu luge na forumov ne mislat taka... o na primer LadyBlue |
||
SiReNaTa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lady Blue si ima svoj stav koj tvrdoglavo s i go brani .... i ke ostane taka .... a vie ...samo napred .... pa posle ke se cudime zosto imamme pogolem mortalitet od natalitet ..... epa dve devojki nemozat da napravat bebe ....
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да бе лејди
тоа ти е исто како и што кај двајца педери нема ф-ја |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se slozuvam so curive
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |