|
КАДЕ СТЕ? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 20> |
Автор | |||
xooox
Нов член Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Ergele
Група Регистриран: 06.Ноември.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kabul, Afghanistan.....
i nemam kirilica ovde.. |
|||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Моментално(последниве неколку месеци) во МК инаку во NY
|
|||
mikan
Нов член Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Здраво на сите ве молам ако има некој македонец од Шведска да се јави. барам една загубена и непреболена љубов.Се обидувам да ја заборавам ама неможам.Ако Ја познава некој Бисера Трипчева(моминско)по потекло од Росоман нека ми јави
|
|||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
iraaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk
|
|||
SiReNaTa
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lele.... a ajvar da praish? |
|||
SiReNaTa
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas ako se vratam u MK garat ke imam problemi so lugeto...najverojatno sum se naviknala tuka |
|||
SiReNaTa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e bash sea me potseti: idam u Mc`Donalds i plakam za eden cizburger i slucajno zdogleduvam deka na vraboteniot mu pishuva: .....vski i go prashuvam ti od Mk da ne si? Vika: Da! i taka ravrzavme muabet...posle nekoe vreme doagam u istiot Mc`Donalds i sakav da si kupam nekolku raboti ama mi falea 2 centi i obicno kako u MK taka i tuka u supermarketi ne se nishto, na nekoj mu falat, nekoj ostava itn. I go prashuvam dali moze da zemam 2 centi ke donesam. Mi rece: Ne sme u MK! dobro si rekov, aj nema veze... idam posle u drug Mc`Donalds u grad i pak gleam eden mu pishuva ....ov na majcata i go prashav od kaj e, vika od Bugarija. I muabet razvrzavme i mi vika na kraj a shto sakash da jadesh, jas mu davam 1 Euro i mu vikam cizburger, i koa gleam mi nosi 4 i mi vika: nemozam sekad ama koa mozam, mozam hehehhe i toa mi padna krivo, zashto Bugarite mozat da ne gledaat ko svoi a makedoncite nemozat? |
|||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e , zs? nostalgija cini cuda kaj poveketo...
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
KAJ MENE ZA ZAL NE
|
|||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
cuda moazat da bidat pozitivni i negativni...kako koj gleda...covek uci dodeka e ziv...
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
EEEEEEEEE, ne samo sto ne gledaat kako svoi tuku ne mislat svoi... A inaku po facata selska se poznavaat od daleku.... Po trenerki, bricheni nedobricheni, so mobilni najnovi chekaat voz sekoe sabalje za na rabota...
Ti mnogu ubavo iskustvo si imala so ova BG-rive, ama jas so edna odev na uchuilishte za Spanski jazik pa morav da ja trpam da ja slusam deka Kiril i Metodij bile Bugari i deka tie izmislile azbuka i sl....
A sto se odnesuva do Makedoncive nemam ubavo iskustvo so niv tuka, arno ama na Bugarive nema sto da im zaviduvam... seljaci vo Bugarija, seljaci tuka vo Spanija...
|
|||
Прилепчанка
|
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Си слушнала ли за ЛОШ И ДОБАР КАРАКТЕР. Не е добро да генерализираш иако во право си дека воглавном си ги вадиме очите. |
|||
SiReNaTa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da imash pravo. I jas ne sakam da generaliziram.Nego ete toa mi ostana vo sekavanje. Za mene ne vazi sto si kako si, kolku imash ili nemash, si se druzam so site so koi mi odgovara hemijata |
|||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |