IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9394959697 240>
Автор
Порака
Valeta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 24220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2008 во 19:36
Се мажи баба за дедо.
Бабата го прашува што има од подвижен и неподвижен имот.
А дедото одговара:
-Од подвижен имам вилица, а од неподвижен к.р
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
Кон врв
Valeta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 24220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2008 во 19:43
Upoznaju se 2 policajca, naš i američki. Pa kaže američki kolega:
- Maj nejm iz Majkl, ajm polismen!
- Moje ime je Milojko, i ja sam polupismen!
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
Кон врв
vili2121 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Papa Bear

Регистриран: 04.Август.2008
Поени: 5628
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vili2121 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2008 во 17:53
> Во Македонија дошле двајца терористи од една блискоисточна земја со намера да ја спроведат "Алаховата казна над македонските неверници."
> Еве како тоа изгледало:
> Недела, 20:47
>
> Стигнуваат во Скопје. Го напуштаат аеродромот Петровец по 8 часа од слетувањето, бидејќи багажот им се изгубил. Нивната авиокомпанија не ја презема одговорноста за багажот, а еден аеродромски службеник им предложил на терористите да дојдат утредента, па со малку среќа, можеби...
>
> Седнуваат во такси. Само со еден поглед во ретровизорот, таксистот сфаќа дека се странци па ноќе ги врти во круг едно саат и пол. Откако терористите не приговориле дури и кога таксиметарот покажал 2.000 денари, таксистот решава да собере уште еден ортак кај Белви. Одма ги претепуваат и ограбуваат и ги оставаат некаде пред Арачиново.
>
> Понеделник, 10:30
>
> Откако се освестиле, двајцата терористи некако успеваат да дојдат до Скопје, во хотел. Нарачуваат рент - а- кар. Се упатуваат повторно кон аеродромот Петровец но попат се блокирани од штрајковите на просветните работници и земјоделците.
>
> Понеделник, 15:45
>
> Сепак стигнуваат на Петровец, цврсто решени да свртат авион од својата рута и да го срушат врз Собранието на РМ. Но, пилотите и стјуардесите на МАТ штрајкуваат барајќи поголеми плати, а во знак на солидарност, им се придружуваат и луѓето од контролата на летање. Единствениот расположлив авион е оној на албанската компанија која има силни врски со функционери во ДПА. Во меѓувреме доаѓа делегација од ДУИ која сака да лета во Швајцарија. Настанува гужва межу нив и персоналот. Во општата тепшачка најмногу страдаат двајцата Арапи.
>
> Понеделник, 19:05
>
> Конечно се смируваат страстите а МАТ во меѓувреме престанува со штрајкот откако од министерот за сообраќај и врски добиле уверување дека нивните барања сериозно ќе бидат разгледани на некоја наредна седница на Владата. Облиени со крв, терористите доаѓаат до шалтер на кој им продаваат два билета но им премолчуваат дела летот е одложен.
>
> Понеделник, 20:07
>
> Терористите веќе почнуваат да се расправаат дали да продолжат со планот или не. Во текот на расправата се појавува и прашањето дали уништивањето на Собранието е терористички чин или акт на милосрдие.
>
> Понеделник, 21:00
>
> Изгладнети, решаваат да каснат нешто во аеродромскиот ресторан. Нарачуваат сендвичи со телешка салата.
>
> Вторник, 08:35
>
> Мајонезот бил тотално расипан па завршуваат во Клинички центар каде цела ноќ чекале во ходник некој да ги згрижи. Работата би била готова за неколку дена ако попат не се појавиле сомневања за салмонела.
>
> Hедела, 17:20
>
> 12 дена подоцна, излегуваат од болница и по мала прошетка доаѓаат до Градски стадион. Вардар штотуку изгубил од Шкендија па лутите комити беснеат наоколу. Двајцата Арапи им заличуваат на противнички навивачи и почнуваат ги каменуваат.
>
> Недела, 18:45
>
> Навивачите конечно заминуваат а терористите одлучуваат, иако е грев, првпат во животот да се напијат алкохол. Купуваат ракија од пазар. Им увалуваат вештачка лозова, полна со метанол па завршуваат во Градска. Тестирањата покажуваат дека и двајцата се позитивни на ХИВ.
>
> Вторник, 23:42
>
> Двајцата терористи решаваат пешки да заминат на исток, накај дома. Пред да тргнат на долгиот пат, цврсто му се заколнуваат на Алах дека вакво нешто друг пат нема да им падне на памет.
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
Кон врв
HI)H( Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај HI)H( Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2008 во 23:34
си биле еден цовек без нози,друг без раци а трет слеп
и првиов рекол:ако ти мавнам една колца ке видиш
вториот рекол:ако ти мавнам еден бокс ке те направам палачинка
а слепиот рекол:леле ама тепачка си гледам

Изменето од HI)H( - 07.Декември.2008 во 23:35
1 Година верен форумџија
Кон врв
nnikol Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Ноември.2008
Поени: 3198
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nnikol Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2008 во 13:28
sedat babata i dedoto na masa i pojaduvaat.
-se sekavas li babo koga bevme mladi,pa kako se setavme goli po kukava?
-daaaa,sega ke ti go osvezam sekavanjeto.se soblekuva babata gola i prodolzuva so pojadokot.
po kratko vreme mu veli babata;
-znaes li deka sega,vo ovoj moment mi gori zar vo gradive kako nikogas do sega???
dedoto ja gleda i i veli:
-pa, kako nema da ti gori koga ednata grada ti e vo kafeto a drugata vo kajganata?
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2008 во 15:29
Originally posted by vili2121 vili2121 напиша:

> Во Македонија дошле двајца терористи од една блискоисточна земја со намера да ја спроведат "Алаховата казна над македонските неверници."
> Еве како тоа изгледало:
> Недела, 20:47
>
> Стигнуваат во Скопје. Го напуштаат аеродромот Петровец по 8 часа од слетувањето, бидејќи багажот им се изгубил. Нивната авиокомпанија не ја презема одговорноста за багажот, а еден аеродромски службеник им предложил на терористите да дојдат утредента, па со малку среќа, можеби...
>
> Седнуваат во такси. Само со еден поглед во ретровизорот, таксистот сфаќа дека се странци па ноќе ги врти во круг едно саат и пол. Откако терористите не приговориле дури и кога таксиметарот покажал 2.000 денари, таксистот решава да собере уште еден ортак кај Белви. Одма ги претепуваат и ограбуваат и ги оставаат некаде пред Арачиново.
>
> Понеделник, 10:30
>
> Откако се освестиле, двајцата терористи некако успеваат да дојдат до Скопје, во хотел. Нарачуваат рент - а- кар. Се упатуваат повторно кон аеродромот Петровец но попат се блокирани од штрајковите на просветните работници и земјоделците.
>
> Понеделник, 15:45
>
> Сепак стигнуваат на Петровец, цврсто решени да свртат авион од својата рута и да го срушат врз Собранието на РМ. Но, пилотите и стјуардесите на МАТ штрајкуваат барајќи поголеми плати, а во знак на солидарност, им се придружуваат и луѓето од контролата на летање. Единствениот расположлив авион е оној на албанската компанија која има силни врски со функционери во ДПА. Во меѓувреме доаѓа делегација од ДУИ која сака да лета во Швајцарија. Настанува гужва межу нив и персоналот. Во општата тепшачка најмногу страдаат двајцата Арапи.
>
> Понеделник, 19:05
>
> Конечно се смируваат страстите а МАТ во меѓувреме престанува со штрајкот откако од министерот за сообраќај и врски добиле уверување дека нивните барања сериозно ќе бидат разгледани на некоја наредна седница на Владата. Облиени со крв, терористите доаѓаат до шалтер на кој им продаваат два билета но им премолчуваат дела летот е одложен.
>
> Понеделник, 20:07
>
> Терористите веќе почнуваат да се расправаат дали да продолжат со планот или не. Во текот на расправата се појавува и прашањето дали уништивањето на Собранието е терористички чин или акт на милосрдие.
>
> Понеделник, 21:00
>
> Изгладнети, решаваат да каснат нешто во аеродромскиот ресторан. Нарачуваат сендвичи со телешка салата.
>
> Вторник, 08:35
>
> Мајонезот бил тотално расипан па завршуваат во Клинички центар каде цела ноќ чекале во ходник некој да ги згрижи. Работата би била готова за неколку дена ако попат не се појавиле сомневања за салмонела.
>
> Hедела, 17:20
>
> 12 дена подоцна, излегуваат од болница и по мала прошетка доаѓаат до Градски стадион. Вардар штотуку изгубил од Шкендија па лутите комити беснеат наоколу. Двајцата Арапи им заличуваат на противнички навивачи и почнуваат ги каменуваат.
>
> Недела, 18:45
>
> Навивачите конечно заминуваат а терористите одлучуваат, иако е грев, првпат во животот да се напијат алкохол. Купуваат ракија од пазар. Им увалуваат вештачка лозова, полна со метанол па завршуваат во Градска. Тестирањата покажуваат дека и двајцата се позитивни на ХИВ.
>
> Вторник, 23:42
>
> Двајцата терористи решаваат пешки да заминат на исток, накај дома. Пред да тргнат на долгиот пат, цврсто му се заколнуваат на Алах дека вакво нешто друг пат нема да им падне на памет.

газење%20од%20смеење
газење%20од%20смеење
газење%20од%20смеење
газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2008 во 10:36
Kako Piroćanac hrani decu?
Prvo kaže:
Ko neće da doručkuje, dobije jedan dinar.
Deca bez reči odu da se igraju.
U vreme ručka kaže:
Ko neće da ruča, dobije još jedan dinar.
Deca nastave da se igraju.
Kad se deca dobro umore, Piroćanac kaže:
Ko hoće da večera, da plati dva dinara
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2008 во 10:36
Šetaju dva Crnogorca,kad ugledaše stijenu koja je 500m udaljena od njih."Koliko nam treba do one stijene"-upita jedan,"Pa jedno dan,dan i po"-odgovara drugi "NIJESMO TICE DA LETIMO."
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2008 во 10:37
Zašto su Turcinu голема%20насмевка na fotografiji oći crvene?
Zato što mu je mozak na rezervi.

Кон врв
nnikol Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Ноември.2008
Поени: 3198
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nnikol Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2008 во 16:42
odi zenava na ginekolg i mu veli:
-doktore mene mazot ne me zadovoluva!
-lesen problem,i veli toj.
-sto ne si najdes svaler?
-imam doktore ama pak mi e malku!
-togas najdi si uste eden,mozebi trojca ke ti bidat dosta!?
-doktore,jas imam trojca svaleri i nikogas ne mi e dosta,samo sex mi se vrti niz glavata.
se misli doktorov i i veli:
-e pa togas ti si nimfomanka!
-taka be doktore,pisi taka,a ne onaj pederon doma da mi vika k*rvo!
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 10:28
......... patuva tipkava niz bosna i vo nekoja vukojebina i se rasipuva avtomobilot ....... ne fakja signal ni mobilniot , nema sluzba za pomos  na pat , ne pominuva niedno vozilo , i tipkava e zafakja ocaj .... sto kje pravi .... koga , od nekade ete ti go Haso so stadoto ovci ...... dobar den , dobar den , kako ste sto ima i taka nataka , pa tipkava mu kazuva sto e problemot .... nema problem , veli haso ..... do pred nekoja godina rabotev kako mehanicar vo germanija ... za cas kje e sredam rabotata ... i , navistina ..... za kratko vreme , kolava raboti kako saat ...... tipkava srekjna , presrekjna mu nudi pari a haso i veli , pari ne mi trebaat ..... pa kako da ti se oddolzam , go prasuva tipkava ..... eeeee , veli haso , jas zena vo ovaa vukojebina nemam videno cela godina , pa ako moze , znaes , ona malku .... moze veli tipkava , sto ne bi moglo ..... i taka , se opaluvaat oni i tipkava voodusevena mu veli na haso , slusaj haso bolan ... ostavi toa ovcite i kje te zemam kaj mene vo germanija ..... ne mora da rabotis nisto .... samo zarad sex kje te cuvam ...... JOK , veli haso .... bolje da go zemes brat mi mujo ..... bolji je od mene .... ete , veli haso , pred nekoj mesec ebese mecka pa taa sega sekoe utro mu nosi med ...........
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 23:36
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

<SPAN =txt1>Kako Piroćanac hrani decu?Prvo kaže:Ko neće da doručkuje, dobije jedan dinar.Deca bez reči odu da se igraju.U vreme ručka kaže:Ko neće da ruča, dobije još jedan dinar.Deca nastave da se igraju.Kad se deca dobro umore, Piroćanac kaže:Ko hoće da večera, da plati dva dinara</SPAN>

cuti...vazan je obrt kapitala...
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2008 во 13:29

umira zenickta i doadja kaj sveti petar .......... jas mu veli , sum nevina .... ne sum imala maz vo tekot na celiot zivot .... me nema nitu dopreno .... nitu sum pomislila na masko ..... jas treba da odam vo rajot ........... vo red , veli sveti petar .......... dajte i na ovaa curkava perduvi i neka leta vo rajot голема%20насмевка

Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2008 во 13:45
Posle dobar ulov ribarot se pakuva da si odi koga ete ti gi ribocuvarot
Sho prais mu vika
nishto
kako nishto , sho e ova
ribi
od kaj ti se ribive
od doma gi donesov mu vika ribolovecot
kako be od doma
taka , gi nosam sekoj den tuka plivaat malku posle gi vrakjam doma
kako ne , ne lazi
ne lazam eve sea ke ti pokazam
aj da vidam
ovoj fakja gi pusta ribite nazad vo voda i cekaat nekoe vreme gi nema ribive da se vratat
kaj se be ribive
KOJ RIBI
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9394959697 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.