IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Канал 5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Канал 5

Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
Автор
Порака
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Статус: Офлајн
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Канал 5
    Испратена: 07.Октомври.2007 во 12:33
глупостите на Канал 5, т.е. на водителите на емисиите изгледа немаат крај!
на вести слушнавме дека 11 Октомври, Среда и 12 Октомври, Четврток се неработни.
а денеска, во емисијата Дом и Дизајн, дека Миле Стојкоски ќе оди на Oлимпијадата во Јапонија.
има ли некој кој ги контролира овие работи или ќе почнеме да слушаме и за марсовци кои дошле на гости во Струмица, a може и македонската репрезентација ќе се пласира на Европското првенство во фудбал, кое ќе се одржува во Финска, наредната година?!!
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
VkusiMe_M Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јуни.2005
Локација: Macedonia
Поени: 515
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VkusiMe_M Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 09:19
Па што е тоа толку чудно што 11 Октомври и 12 нема да се работни ... друже информирај се поубаво и ке видиш дека грешиш точно е дека тие 2 дена нема да се работни и ке се спојат со сабота и недела.

Поздрав
Itn...
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 12:57
а кои денови ќе се спојат, среда и четврток со сабота и недела, или четврток и петок, со сабота и недела?
ситни грешки не се потребни на телевизија. луѓето лесно се збунуваат.
они ми дојдоа во тема оти ептен ме изнервираа со олимпијадата во Јапонија, ако не се некои големи добротворци, барем нека не тресат глупости!
не дека другите телевизии немаат грешки, скраја било.
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2007 во 18:59
Originally posted by Dogi Dogi напиша:

а кои денови ќе се спојат, среда и четврток со сабота и недела, или четврток и петок, со сабота и недела?
ситни грешки не се потребни на телевизија. луѓето лесно се збунуваат.
они ми дојдоа во тема оти ептен ме изнервираа со олимпијадата во Јапонија, ако не се некои големи добротворци, барем нека не тресат глупости!
не дека другите телевизии немаат грешки, скраја било.

Не, 11-ти Октомври и к*рбан Бајрам или амди бајрам- како им се вика незнам. Се спојуваат Христос и Мухамед. Нешто многу лошо ќе се случи.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
maestro13 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 428
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 12:30
Што мислите за оваа ТВ која во 2004 заедно со Телма доби национална концесија?
Ако даваме оценки, А1 за мене е на прво место, а Канал 5 на второ.
Вие што мислите?
Кон врв
samir_sneijder Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мадридиста

Регистриран: 24.Јули.2008
Поени: 155
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samir_sneijder Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 13:37
па мислам дека и канал 5 е за респект...
OooOooOoOOooПразно..ОооОоОоОоООоО
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2008 во 09:20
...kanal 5 bez Vasko Popetreski... ne zamislivo.  Zoshto li go trgnaa momceto. Bash beshe dobar. Tolku od nezavisnoto novinarstvo Pred izbori letaat urednicki glavi.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2008 во 11:26
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

...kanal 5 bez Vasko Popetreski... ne zamislivo.  Zoshto li go trgnaa momceto. Bash beshe dobar. Tolku od nezavisnoto novinarstvo Pred izbori letaat urednicki glavi.

Кога го тргнале??
Инаку во последно време Канал 5 некако многу се занесуваат, а даваат неквалитетна програма.

Изменето од maestro13 - 13.Декември.2008 во 11:28
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2008 во 11:32
Vcera citav vo vesnik deka Alfa TV otkupila nekolku skapi "TV faci"...Toa go izjavi Ana Jovkovska...Mozebi Vasko Popetreski otisol vo Alfa...
Inaku, se soglasuvam deka Kanal 5 davaat nekvalitetna programa...Im treba detalna reorganizacija
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2008 во 11:41
Еве нешто повеќе за смената во Канал 5:
http://utrinski.com.mk/?ItemID=8511FA4619E5794ABE85341EC7E037C2

Што се однесува до неквалитетната програма, да образложам нешто повеќе.
Пред некоја година се сеќавам Канал 5 многу се трудеа околу изборот на програмата и можеби тоа ги издигна малку погоре.
Меѓутоа, оваа сезона им е повеќе од катастрофа и според мене се дури и под Алфа, која е локална.

А, тоа што ми падна чудно во последната недела е постојано спомнување на нивните рејтинзи по емисиите.
Х.О во понеделникот комплетно беше посветена на рејтинзите и во секоја можна прилика се фалеа како тие биле во тесна трка за првото место за гледаност, иако не знам ако толку се фалат зошто тие рејтинзи не ги објават јавно.
Вчера во емисијата на Миленко, не сфатив добро, ама зборуваше нешто како Васко Ефтов ја имал една од двете најгледани политички емисии во цела Македонија.
Значи сега К5 наместо со програма, оди со маркетиншки трикови.
Катастрофа!

Изменето од la fille - 13.Декември.2008 во 11:52
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2008 во 11:56
P.S. Alfa e nacionalna televizija....

Za zal, vo posledno vreme, otkako se pojavija nekolku nacinalni TV kukji (osven za ALFA TV, za ostanatite  nemam nekoj pofalen zbor) A1, Kanal5 pa i Sitel, pocnaa intenzivno da se zanimavaat so rejtinzi...Kako da se cuvstvuvaat  zagrozeni...No za zal, osven falenjeto nisto drugo ne pravat za da si ja podobrat gledanosta
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2008 во 13:01
Originally posted by la fille la fille напиша:

P.S. Alfa e nacionalna televizija....Za zal, vo posledno vreme, otkako se pojavija nekolku nacinalni TV kukji (osven za ALFA TV, za ostanatite  nemam nekoj pofalen zbor) A1, Kanal5 pa i Sitel, pocnaa intenzivno da se zanimavaat so rejtinzi...Kako da se cuvstvuvaat  zagrozeni...No za zal, osven falenjeto nisto drugo ne pravat za da si ja podobrat gledanosta

Поправка, Алфа е локална телевизија која оди на сателит.

Инаку, ако гледам вака во последно време Алфа и Скај Нет се и едни од подобрите телевизии.

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2008 во 14:55
...   za skaj net znam deka go nema janko...pa sega bajagi im s epodobri kvalitetot aголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2008 во 15:44
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

...   za skaj net znam deka go nema janko...pa sega bajagi im s epodobri kvalitetot aголема%20насмевка

не, туку едноставно купија добра странска програма и колку што гледам почнаа да произведуваат добри емисии.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.