|
Канал 5 |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 07.Октомври.2007 во 12:33 |
глупостите на Канал 5, т.е. на водителите на емисиите изгледа немаат крај!
на вести слушнавме дека 11 Октомври, Среда и 12 Октомври, Четврток се неработни. а денеска, во емисијата Дом и Дизајн, дека Миле Стојкоски ќе оди на Oлимпијадата во Јапонија. има ли некој кој ги контролира овие работи или ќе почнеме да слушаме и за марсовци кои дошле на гости во Струмица, a може и македонската репрезентација ќе се пласира на Европското првенство во фудбал, кое ќе се одржува во Финска, наредната година?!! |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
VkusiMe_M
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па што е тоа толку чудно што 11 Октомври и 12 нема да се работни ... друже информирај се поубаво и ке видиш дека грешиш точно е дека тие 2 дена нема да се работни и ке се спојат со сабота и недела.
Поздрав |
|
Itn...
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а кои денови ќе се спојат, среда и четврток со сабота и недела, или четврток и петок, со сабота и недела?
ситни грешки не се потребни на телевизија. луѓето лесно се збунуваат. они ми дојдоа во тема оти ептен ме изнервираа со олимпијадата во Јапонија, ако не се некои големи добротворци, барем нека не тресат глупости! не дека другите телевизии немаат грешки, скраја било. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не, 11-ти Октомври и к*рбан Бајрам или амди бајрам- како им се вика незнам. Се спојуваат Христос и Мухамед. Нешто многу лошо ќе се случи. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што мислите за оваа ТВ која во 2004 заедно со Телма доби национална концесија?
Ако даваме оценки, А1 за мене е на прво место, а Канал 5 на второ. Вие што мислите? |
|
samir_sneijder
Сениор Мадридиста Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 155 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па мислам дека и канал 5 е за респект...
|
|
OooOooOoOOooПразно..ОооОоОоОоООоО
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...kanal 5 bez Vasko Popetreski... ne zamislivo. Zoshto li go trgnaa momceto. Bash beshe dobar. Tolku od nezavisnoto novinarstvo Pred izbori letaat urednicki glavi.
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога го тргнале?? Инаку во последно време Канал 5 некако многу се занесуваат, а даваат неквалитетна програма. Изменето од maestro13 - 13.Декември.2008 во 11:28 |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vcera citav vo vesnik deka Alfa TV otkupila nekolku skapi "TV faci"...Toa go izjavi Ana Jovkovska...Mozebi Vasko Popetreski otisol vo Alfa...
Inaku, se soglasuvam deka Kanal 5 davaat nekvalitetna programa...Im treba detalna reorganizacija |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
maestro13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве нешто повеќе за смената во Канал 5:
http://utrinski.com.mk/?ItemID=8511FA4619E5794ABE85341EC7E037C2 Што се однесува до неквалитетната програма, да образложам нешто повеќе. Пред некоја година се сеќавам Канал 5 многу се трудеа околу изборот на програмата и можеби тоа ги издигна малку погоре. Меѓутоа, оваа сезона им е повеќе од катастрофа и според мене се дури и под Алфа, која е локална. А, тоа што ми падна чудно во последната недела е постојано спомнување на нивните рејтинзи по емисиите. Х.О во понеделникот комплетно беше посветена на рејтинзите и во секоја можна прилика се фалеа како тие биле во тесна трка за првото место за гледаност, иако не знам ако толку се фалат зошто тие рејтинзи не ги објават јавно. Вчера во емисијата на Миленко, не сфатив добро, ама зборуваше нешто како Васко Ефтов ја имал една од двете најгледани политички емисии во цела Македонија. Значи сега К5 наместо со програма, оди со маркетиншки трикови. Катастрофа! Изменето од la fille - 13.Декември.2008 во 11:52 |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
P.S. Alfa e nacionalna televizija....
Za zal, vo posledno vreme, otkako se pojavija nekolku nacinalni TV kukji (osven za ALFA TV, za ostanatite nemam nekoj pofalen zbor) A1, Kanal5 pa i Sitel, pocnaa intenzivno da se zanimavaat so rejtinzi...Kako da se cuvstvuvaat zagrozeni...No za zal, osven falenjeto nisto drugo ne pravat za da si ja podobrat gledanosta |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
maestro13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поправка, Алфа е локална телевизија која оди на сателит. Инаку, ако гледам вака во последно време Алфа и Скај Нет се и едни од подобрите телевизии. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... za skaj net znam deka go nema janko...pa sega bajagi im s epodobri kvalitetot a
|
|
maestro13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не, туку едноставно купија добра странска програма и колку што гледам почнаа да произведуваат добри емисии. |
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |