|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика | страница <1 253254255256257 824> |
Автор | |||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Лошо гледаш. Сега одам да учам, а штом имам време ќе објаснам на Ѓорѓија. |
|||
BalgarskiOrel
Група Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да така е стандартизирано в книжовния език. Правилото е такова - аз гледам - ние гледаме слушам - слушаме но говоря - говорим чета - четем Но в диалектите е говориМЕ, четеМЕ. |
|||
Georgija Kastriot
Група Регистриран: 12.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 53 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Фала,а дали знајш некој дијалект каде,таква множина без наставка МЕ ете како говорим,се користи,настрана од стандардизираниот јазик?
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Никако не сака...
|
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
Georgija Kastriot
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Aj u *** *** ** * *.Sho ti veli koga ke ja pustish porakata,ako ne ke napram nov acount,ne biva vaka.
|
|||
BalgarskiOrel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако ти е важно - да потърся.
Много си нов на форума и изглежда още нямаш право да получаваш ЛП. Пиши 10 -20 пораки и тогава. И аз се опитах, но не можах. |
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Вели дека не постои таков корисник. Буги ми рече дека некој те банирал изгледа, ама чим си веќ пуштен друго е работата изгледа. Дај направи нешто околу тоа и јас од прееска пробувам да ти пуштам порака и никако не може. |
|||
Georgija Kastriot
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa ne da sum baniran veke dusata mi ja izvadoja,2 acounti dosega.
|
|||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Корисникот не постои. Инаку сам се спонзорирам, а филмот е одамна скинат. Изменето од Platenik - 12.Декември.2008 во 15:25 |
|||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ѓорѓија чим си активен и не си баниран, распрашај се кај модераторот. Штом се среди работата прати ми ЛП. Знаеш дека тоа што ти во ветив и ќе го исполнам. |
|||
oho
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 142 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ай ти пък погледни писмата на Гоце и целиот архив на ВМРО и кажи на какъв език са писани. |
|||
Georgija Kastriot
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
на Македонски,оти ако речеш бугарски,колку што памтам немам видено ништо од гоце напишано на рунски,или на некој турски јазик.
|
|||
BalgarskiOrel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мислиш ли, че Гоце не е можел да пише на турски? Този език е бил официален в Османската империя, а Гоце е бил образован човек. Няма начин да не е знаел турски. |
|||
Georgija Kastriot
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Знаел турски поубаво од турчин ама документите на организацијата не биле на турски,го мајтапам бе сонародникот твој
Изменето од Georgija Kastriot - 12.Декември.2008 во 16:04 |
|||
Внеси реплика | страница <1 253254255256257 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |