IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Каква боја е вашата коса?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каква боја е вашата коса?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 42>
Автор
Порака
ivi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 17:38
Originally posted by IQ IQ напиша:

najubava e zdrava kosa, bez razlika dali e dolga ili kratka.i dvete imaat prednosti i maani
Za toa si vo pravo.Mnogu dobro izgleda neguvanata i zdrava kosa,ama za zal nemoze sekoj da ima takva kosa.Jas primer nemozev da imam kosa kako sto sakam,negde se izvitkala,negde se ispravila,negde se isprcila,haos mi bese pa zatoa si ja skrativ i ne se nerviram veke Kraj na makite

Изменето од ivi - 26.Април.2008 во 17:40
Кон врв
Zaspana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 429
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zaspana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 10:53
Mojata kosa e nikakva..........
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 11:14
Originally posted by Zaspana Zaspana напиша:

Mojata kosa e nikakva..........

ej zasto taka vikas?kakva kosa imas pa sto e za nikade?denes bar za toa ima 1000 sredstva,za se ima resenie,ne se razo4aruvaj!
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2008 во 10:47
Ja ima nasekade.Najchesto vo usta.

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
ivi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 11:22
KONECNO MI SE OSTVARI ZELBATA,SE OFARBAV CRNA,I STO E NADOBRO,MI SE SVIGA KAKO MI STOI,A ISKRENO SE PLASEV,MISLEV DEKA NEMA IC DA MI STOI SEGA GLEDAM DEKA TREBALO PORANO DA GO NAPRAVAM TOA.
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2008 во 22:27
Od majka sum,smegja,ama deset godini sum,plavusha
Koristam,razni farbi,ne se drzam strikno za eden brend,
Sepak,kako,najuspeshen izbor=Igora 11/1 i Evolution...
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
lotus flower Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Поени: 6937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2008 во 00:21
plava
~Live the life you love, love the life you live~
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2008 во 00:26
си ја вратив природната
Кон врв
One_lovE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Ветеринарка

Регистриран: 10.Декември.2008
Поени: 124
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај One_lovE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2008 во 00:30
смеѓа - 100% природно и секако кратко коса, уфф колку ми олесна. имав долга коса до половина и се ишишав скрос кратко..у секој случај многу полесно е
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2008 во 10:33
kratka, boja lesnik
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
miki_lutrija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2008
Поени: 1106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај miki_lutrija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2008 во 10:47
Кратка,накострешена и црна(blue black)...
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2008 во 12:26
Кратка, закон!
Кратка си ја носам повеќе од 14 год. Имав некои испади во меѓувреме на 2 пати ја пораснав така до рамена
ама ко што ми е шугава и мека морав фен да и удирам секоја недела. Да ти се смучи!
Пак ја ишишав минатата година и од пепеласто плава с реков дека долго време не сум ја носела платинаста и коа реков се бланширам, фарбам, па се бланширам така манијачки ко што си знам само јас верувале или не, цел сноп/прамен ми испадна од косата. Ѓаволот си го зема данокот во коса конечно после добра деценија од бланширање
Сега ја одмарам косата и ја префарбав во природната боја која не сум си ја видела од 8-мо одд, а тоа е многу темна костенлива и си напраив клеопатра шишки, ама бидејќи ми е краткичка сеуште за добар паж, личам на оној со зашилените уши од старите Ѕвездени Патеки.
Се навикнав на црната ми моја коса и не ми стои лошо како пред многу години и веќе не ми е гајле што боја ми е косата само сакам да ми порасне пак на тоа местенце на темето. Расте ама многу полека.
Затоа девојки памет у глава! Коса и те како знае да се зафркне од преголема употреба на хемикалии. И не бивајте по секоја цена платинасти плавуши како мене, не се исплати

Изменето од GlenKlouz - 12.Декември.2008 во 12:28
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2008 во 12:39
Plava,dolga,nekogas vitkana,nekogas pravaголема%20насмевкатрепкање
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2008 во 12:46
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Od majka sum,smegja,ama deset godini sum,plavusha
Koristam,razni farbi,ne se drzam strikno za eden brend,
Sepak,kako,najuspeshen izbor=Igora 11/1 i Evolution...

Aj da se zamesam kaj so ne mi e mestoto голема%20насмевка 

Igora nemoj da koristis nikako ! Cela linija e promasena , ne e taa Igora sto bese porano .
Evolution e kvalitetna fraba osobeno za mrsna kosa .
Jas bi ti predlozil Selecta . Ako koristis 11/11 od Evolution togas 11/2 od Selecta e bojata za tebe намигнување
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.