|
Математика |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 23> |
Автор | ||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekoj po deset - kusur po 1 na sekoj = 9 x 3 --- = 27 plus dva na mocheto +2 ---- =29 Eden dolar nedostasuva? |
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Антони, јас истата задача ја поставив на 10-та страна. Погледај!
Кога веќе им вратил по 1 долар (вкупно 3) нема зошто да се смета до 30 долари туку до 27. А колку што знам 9*3=27, нели? |
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj eve edna od mene...
Bracnite drugari Markoski, Iloski i Zlatanoski se natprevaruvale vo strelashtvo. Vkupno imale 1000 pogodoci. Sopruzite bile podobri od soprugite i imale 604 pogodoci. -Iloski (Tome) imal ist broj pogodoci kako i svojata sopruga. -Markoski (Petar) imal eden i pol pati poveke od svojata sopruga. -A, Zlatanovski (Krste) imal dva pati poveke pogodoci od svojata sopruga. Od soprugite Anka bila najdobra imala 10 pogodoci poveke od Vida, koja imala 10 pogodoci poveke od Svetle. Odredete koj kolku pogodoci imal poodelno i koj komu e soprug t.e. sopruga Изменето од Sunny - 28.Ноември.2008 во 00:55 |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tome i e soprug na Svetle;znaci Ilkoski imale isto pogodoci po 122 Petar i e soprug na Vida;Petar imal 198,a Vida 132 pogodoci Krste i e soprug na Anka;Krste imal 284,dodeka Anka imala 142 i to |
||
~Live the life you love, love the life you live~
|
||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Presmetaj ja plostinata na kvadrat ako vozacot vo avtomobilot ima sina jakna a sladoledot e od vanila? (se zezam)
|
||
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Некој по случајност да не може да намести рубикова коцка за помалку од 3 минути. Јас ја местам за 3 минути и 20 секунди.
|
||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemat se zezam, se znae... se si e jasno plostinata e 24 i nema tuka trete mrte |
||
|
||
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E druze alal da ti e, konecno nekoj tocno da presmeta , a ne mi vikaat de 20 de 28... Nemaat sansi oni so tebe. Odma da te primat na Oxford Изменето од Lithium - 09.Декември.2008 во 23:26 |
||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto znaat oni be milo... prasaj ti na pravo mesto
|
||
|
||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
24 ?! А зошто мене ми испадна 0,345?
|
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tebe druze izgleda kalkulatorot ne ti e kako sto treba |
||
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Некој по случајност да не може да намести рубикова коцка за помалку од 3 минути. Јас ја местам за 3 минути и 20 секунди.
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Schumacher, каква врска има твоето себефалење со темава?
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |