|
Владо Бучковски |
Внеси реплика | страница <1 89101112 14> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... e shto fali narod malku da pushti mashta na volja...neka pase umot... so toa i kje ostaneme... so zelbite... delata ...teshko...
|
||
Petre Vojnicki
Група Регистриран: 06.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха. Ееееевроооопаааааа Ееееееееееееееееееевроооооооопааааа. |
||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cccc, site seirdzii protiv Gargamel... Abe, mlada zena ima, ne li vi e zal??!
A kade ziveese pred novava adresa? |
||
DeepBlue
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ма сеирџија сум голем шом се однесува до БУЧКО
леле ако лежит, шо ќеф ќе ми се стори со мене не ме осудат за тенкови бреј |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mashala, mashala, neka im se mnozat godinite tamu ...
|
||
DeepBlue
|
||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од moira - 10.Декември.2008 во 17:12 |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти колку што энам си баниран.
Збогум! |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Djabe gi zatvarat koga Brane gi abolicira, samo medijska prasina e seto toa.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..ova ko namerno da se vodat loshi...montirani sudski procesi...za da moze da s eosloboduvaat...
... strashnoto e shto celo vnimanie se nasocuva na politizacijata...na partiskite prepukuvanja a se zaborava aramilakot i sumite pari... .. tolku lezerno s espomnuvaat ... 2 miliona evra...5 miliona evra... 4 miliona deneska Atila i kompanija...a site na cel glas zboruvavme deka ne shishaat i bricat so telefonskite smetki... zboruvamer i za parnoto...zboruvame i za strujata...koj li kje izleze ofajden od nash*te "zakonski" naplateni smetki... ..a site tula zboruvame bucko bil kriv ne bil kriv... za parite... muabet ne pravime... ...i neshto shto me shokira...vcera slusham grupa mladi lugje kako komentiraat...- Aj mu e gajle na Bucle... kje se zali...kje ima pak sudenje...kje padnat ovie...kje dojdat negovite...kje go oslobodat, ama parite kje mu ostanat. I jas bi odel vo zatvor 3 godini za tie pari...dodade edno mlado momce.... E**ti idolite koi im gi nudime na mladite... |
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Една брза сондажа на јавното мислење...
Што мислите, дали граѓанинот БЦ ќе го аболицира граѓанинот ВБ?
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne, gragjanin nema pravo da abolicira
|
||
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e, tek toa ako go napravi pak, ke mu se pluknam javno na narodot u genite, ako i ovoj pat samo mirno ke "posmatra".
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toj ne e gragjanin...da bese kako site drugi gragjani sega trebase da bide u zatvor...no za da bide toj u zatvor treba da se soglasi duri i sobranieto(barem taka slusnav)...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema
oti ne mi treba BUCKO za natamosni planovi za patuvanje na hawai |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |