![]() |
|
Форум & реалност |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 53> |
Автор | |
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
so sirenjce zdravje radovo ako moze, please!
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Forumot go svakam kako seks vo koj se praznam i koja da mi dojde da mi pobara vo realnosta ne i davam
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Da mi bese poubava realnosta,nemase da go zapoznaam forumot.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Paralel life...
|
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Vo realnosta sme zosto morame, tuka sme zosto sakame
|
|
![]() |
|
veronika_new ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
форумот е измама, а реалноста уште поголема
|
|
Денес не бев добра, утре можеби ќе бидам
|
|
![]() |
|
nnikol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
nemam potreba da lazam ili da sozdavam perfektna slika za sebe,koga ovde ni nekogo poznavam pa ni nekoj mene me poznava.moeto mislenje vo vrska so temava e deka:golem del od forumdjiite se iskreni na forumot dodeka vo realnosta iskrenosta moze da bide neprijatno iskustvo,koe so sebe nosi i posledici.se slozuvam so ZBUNET,vo realnosta sum zatoa sto moram(skriena ne sekogas vo svojot oklop i maska),a ovde sum zatoa sto sakam i super lesno mi e da bidam ona sto sum!
|
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Едно со сигурност знам: сеирџии на форум имало колку сакаш...
![]() |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Живот 2.0
|
|
![]() |
|
Ја овде дојдов да фатам женска. И не се откажувам, некоја мора да се излаже !
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Jas uste ne doznav kako i zasto dojdov i se povekje sum ubedena deka sum pratena na nekoja misija
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Ovde go vadam i go pokazuvam ona sto ne go pokazuvam u realnost pred povekemina
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
demek sramezliv
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
edno vreme bev druzeljubiva
a potoa... sin mi pobara da mu priklucime internet ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |