IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку ве привлекува истиот пол?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку ве привлекува истиот пол?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 15>
Автор
Порака
lea_l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lea_l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2008 во 20:03
Originally posted by nindza nindza напиша:

Ic ne me privlekuva ama ich...  koj k*rac koje picke materine...ke go lapash nekoj so brada i brkovi...ke mu go lupash od pozadi ike se dopirate ..so genitalii... neprirodno mi e ...neprivlecno... bljak... a ipak sum open mid... [IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />Kakvi ubavi mazni pichinja ima koi plachat za e**nje ja ke go butam kaj nekoj vlaknest gz...pa kaj ima tuka normalistika...izvinete ama jebote ipak mislam ne e normalno...Ete rekov[IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />

hahahahahahh
bravo te poddrzuvam,
nego muabetov bidejki sum devojce, ne mi e jasen...
kako moze da me privlece nesto sto go imam i jas i iskreno prirodno nemoza da me zadovoli, da bi bilo toa normalno ne bi postele 2 pola, se znae masko si e masko..
ne vikam nisto za homo. ali mene nit me privlekuvaat nit nisto..
nemozam da zamislam da bidam so nekoj od ist pol , prvo so mi paga na pamet mi e so ke i pravam ... ne ne ne mi e jasno ic..
pa i poubavo da ne mi stane nikogas
Кон врв
lea_l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lea_l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2008 во 20:11
Originally posted by smizla smizla напиша:

Originally posted by Biba_G Biba_G напиша:

Јас сум правилно ориентирана женска...од оние "старомодните"

ВИДИ ГО САМО

ne cenam bas razbacani tipovi...
ali kade be moze devojce da zameni vakov decko...
ma i decko kakov i da e...
bas imase nekade deka neznam sekoja devojka fantazira za da ima neso poveke od ist pol...
pa covecki um ide do tolku daleku za se ne samo za toa,
ali svesta e realnosta..
aj si se iznazborev sekoj neka si pravi so saka kraj kraeva :):)
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2008 во 18:47
Originally posted by SiReNaTa SiReNaTa напиша:

Originally posted by bibce bibce напиша:

.a be ne me privlekuva nesto mnogu  istiov  pol...плазење....no....bi sakala mozda  nekogas i da probam.црвенеење.pa sto.nisto strasno.sekoja zena si fantazira za sex so druga zena........намигнување

a ne moze toa taka.dvojka ili trojka samo so zeni! Bibce ke dojde so mene
ako bibce?

..........pa ke razmislam mila..трепкање......bez navreda  ako????.....намигнување..бакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
SiReNaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Switzerland
Поени: 257
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SiReNaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2008 во 22:01
ako
Кон врв
ana sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2008
Поени: 2278
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2008 во 22:06
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SiReNaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2008 во 22:18
Originally posted by ana sk ana sk напиша:

Кон врв
ana sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2008
Поени: 2278
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2008 во 22:21
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SiReNaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 23:10
Originally posted by Dana Dana напиша:

Originally posted by bomboni bomboni напиша:

Ubavo za tebe... A orginalno (najnapred) koj pol prv ti se dopagase? Ili odsekogas ti bilo seedno? Me interesira kako gi posmatras maskite a kako zenskite kako seksualni objekti? Mislam koi fizicki osobini te privlekuvaat? Aj ako mu se zboruva na nekoj, sakam barem da rasprikazeme na temive nesto od iskustva, a ne samo da se karame dali e normalno ili ne postoenjeto na homoseksualnosta...

Prvo mi se dopagase maskiot pol, pa potoa iz enskiot, znaci, ne sum go otkrila toa vo mene od samoto raganje.

Za fizickite osobini, isto kako i za maskite, taka i kaj devojkite baram nekoja zvazda, nekoj sarm, ne mi e tolku bitna fizickata ubavina, ako mozam da sednam, da napraam muabet, da se druzam i zabavuvam, ako ima malku fizicka provlecnost, toa mi e dovolno. Sum bila so razlicni tipovi na devojki, koi voopsto ne si licele edna na druga, ni vo karakter.

Iako, ne sum bila vo klasicna vrska so devojka, pa mozebi poradi toa ne biram premnogu, za razlika od maskite, ako sum vo podolga vrska so masko, treba i poveke da mi odgovara...

Dana slucajno te procitav sega
znaci konecno najdov covek na forumov sto me razbira
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SiReNaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 23:13

Hehe, pa normalni sme si nie, najnormalni i drustveni luge, i si imame svoi doblesti i maani, kako i site drugi luge...

da samo mnogu luge na forumov ne mislat taka...
o na primer LadyBlue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SiReNaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 23:16
Originally posted by JASNA27 JASNA27 напиша:

mnogu me privlekuva zenskiot polsekogas koga nekoja zenska e vo blizina i se vosh*tuvam i ne mozam da se vozdrzam a da ne ja doprav od pozadi ...hmmmm [IMG]smileys/smiley9.gif" align="absmiddle" alt="Embarrassed" />

Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2008 во 00:57
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2008 во 00:58
Originally posted by SiReNaTa SiReNaTa напиша:

Hehe, pa normalni sme si nie, najnormalni i drustveni luge, i si imame svoi doblesti i maani, kako i site drugi luge...

da samo mnogu luge na forumov ne mislat taka...
o na primer LadyBlue

Lady Blue si ima svoj stav koj tvrdoglavo s i go brani .... i ke ostane taka .... a vie ...samo napred .... pa posle ke se cudime zosto imamme pogolem mortalitet od natalitet ..... epa dve devojki nemozat da napravat bebe .... лутина
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2008 во 01:16
да бе лејди
тоа ти е исто како и што кај двајца педери нема ф-ја
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2008 во 01:17
se slozuvam so curive голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.