|
Колку ве привлекува истиот пол? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 15> |
Автор | |||
SiReNaTa
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ednash ko niednash nego sto praime ako stvarno i se zasviga? |
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ich
|
|||
SiReNaTa
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a ne moze toa taka.dvojka ili trojka samo so zeni! Bibce ke dojde so mene ako bibce? |
|||
SiReNaTa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ehheeheh |
|||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Eve ja podrzuvam srckava , apsolutno vo se sto napisala i samo ke dodadam ..... ako nekoj misli deka ke stane pointeresen i po cool ako kaze deka bil so nekoj od ist pol i deka toa e "zivot i "luduvanje" zivee vo zabluda ........."moderznizmot" ama ic ne me interesira jas sum si od stara majka dete Изменето од Lady Blue - 04.Декември.2008 во 23:23 |
|||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bravo! Kolku pametni devojki... Nemojte nikogas da bidete "moderni"... Ako ednas probate, ke vidite sto e ubavo, site ke si stanete moderni, pa nie ke ostaneme so prazni race... Inaku... istiot pol me privlekuva kolku sto severniot magneten privlekuva drug severen... |
|||
DeepBlue
|
|||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Многу. Уствари најмногу, што дури и спијам со еден таков . |
|||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
SiReNaTa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sekoj so svoi svakanja |
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а што е тука смешно:? ко демек тоа е мода па мора да се следи. врска нема...
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
еве јас лејди блу навистина си ја сакам ама пак не можам ни да замислам такво нешто со неа или со било која друга девојка.....се настрано ми е од тие што го прават тоа |
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
SiReNaTa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a u MK treba da stane moda za da pocnat devojcinjta da sakaat devojcinja? |
|||
SiReNaTa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe deka ne si probala taka vikash |
|||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас сум правилно ориентирана женска...од оние "старомодните"
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ВИДИ ГО САМО |
|||
Внеси реплика | страница <1 89101112 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |