|
Перење Мозок |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Леле ....
Ако е suicide... Ѓорѓи Спасов... Ќе си го изедам за доручек... |
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
море како не е битно бе човеку,сакаш да истераш некоја работа да се потврди како вистина со помош на лага. зошто не кажа дека текстот е позајмен,туку лажеше? одма ни ја навредуваш интелигенцијата,а после не повикуваш да го изанализираме постираното. ццццццццццццццц добро бе како можеш вака,одма си проѕирен бе човече. самиот почеток ти е погрешен,пишуваш перење мозок за наслов,против тоа си,а се обидуваш да наметнеш твоја вистина преку лага. неверојатно.......... |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Самоубица... и се е можно... Изменето од anastea - 03.Декември.2008 во 11:43 |
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
абе сум пишал сто пати на форум и пак ќе пишам. член на форум што користи мрачни имиња за ник,долги ,тешки за паметење и сложени за изговор,сака само да привлече внимание кон себе,ништо повеќе. Изменето од fiks - 03.Декември.2008 во 12:01 |
|||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
SuicideMessiah
Сениор Регистриран: 10.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 157 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А дека ќе стаите вие пак никови како патриот,македонец и сл. ќе ја опраите работата.
П.С. Модераторите како такви треба да ги упатат членовите на форум да не забегуваат од темата а не истите т.е. модераторите да се иницијатори на погрешната варијанта. Изменето од SuicideMessiah - 03.Декември.2008 во 11:50 |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Која погрешна варијанта?...
Па баш на темата зборуваме: перење мозок!...
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... Ova mi izgleda nefer...trojca (i toa moi omileni kontrashi...ama i omileni forumashi) protiv eden. Vo shto e poentata... tekstot ne e na avtorot na temata... ili ne vi odgovara temata... Zoshto prvo prashanje beshe za tekstot... ili neshto vi e poznat nikot...pa ne vi odgovara civ prtstavnik e ...t.e. na cija partiska opcija.... Neshto mi zabergavte od temata... go napadnavte covekot... lugjeee idividovci s epoznati po ljubeznost... a i po pravdolubivost...
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ова е проблемот,а не нешто друго. |
|||
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и после доаѓа ова како изненадување |
|||
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...jas seushte sum vo faza na opisno ocenuvanje... mozam samo cek lista za narusheno povedenie da im podgotvam...pa da pobaram tatkovcite da dojdat na individualen razgovor......
...nego aj da se vratime na temata... zoshto morashe da se odbere bash izraz...perenje mozok...perenje pari... zoshto ne se koristat bash narodski zborovi... lazenje...pravenje slep pri oci... |
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е тоа е проблемот мамичке.
проблемот со изразувањето кога ќе сакаш да привлечеш внимание за нешто на што не си му дораснат има еден познат рецепт како истото да го направиш интересно и мистично. употреби некој страшен израз и стави пјагијат коментар кој нормално ќе го пријавиш како твој и побарај мислење од други за анализата што си ја направил. е сега ако те фатат,нека те фатат,ова е форум кој те знае никој ништо не ти прави ,само малку ќе те избламираат како ник,ама немаш гајле некој ќе заборави одма некој подоцна,а ако не забораваат сите ќе го смениш никот и се супер ќе биде... тоа е проблемот мамичке што некој се обидува да ти ја навреди интелигенцијата. |
|||
|||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Problemot e sto ne vi odgovara napisanoto ! Anastea potseti se sto si napisala na tema ETIKETIRANJE . Celata da zalepis etiketa na nekogo so cel da mu go narusis ugledot i kako kraen rezultat se dobiva deka toa sto go kazal - napisal e nevredno posto prethodno e dokazano deka i on samiot e nevreden !
Ne primetiv deka nekoj probase da debatira okolu tekstot ili da kaze ova ili ona ne e taka tuku e vaka .
|
|||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...nema problem...sega kje si dojde moira...kje udri krpata... i kje mora da sepocituvaat pravilata.. i da se diskutira na temata...
..a okolu "plagijatot"... shto ne e plagijat...pa lugje palati izgradija so plagijati |
|||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А зошто да не ми одговара напишаното? Нити сум Груевски, нити сум дел од влада или партија. Текстот може само да не ми се допаѓа, но не и да не ми одговара.
На темата етикетирање се сеќавам и дека имам напишано за луѓе кои сами си лепат етикети... Никој не го натера самоубица да се перчи со туѓи текстови, што впрочем е и недозволиво според правилата на форумот.
Ако свртиш една страна наназад ќе видиш дека јас кажав што мислам за текстот: перење мозок, со цел да си го смениме името за брз влез во НАТО и ЕУ.
|
|||
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |