IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Перење Мозок
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Перење Мозок

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 8>
Автор
Порака
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 11:32
Леле ....
Ако е suicide... Ѓорѓи Спасов...
Ќе си го изедам за доручек...

Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 11:41
Originally posted by SuicideMessiah SuicideMessiah напиша:

Originally posted by anastea anastea напиша:

Да, ја менува битно....
Твојата перцепција на вистината...

И твојата претстава за перење мозоци!

Остави ја мојата перцепција е небитна во моментов дали е лажна или не него дај анализирај од она што сум го постирал.

море како не е битно бе човеку,сакаш да истераш некоја работа да се потврди како вистина со помош на лага.

зошто не кажа дека текстот е позајмен,туку лажеше?

одма ни ја навредуваш интелигенцијата,а после не повикуваш да го изанализираме постираното.

ццццццццццццццц добро бе како можеш вака,одма си проѕирен бе човече.
самиот почеток ти е погрешен,пишуваш перење мозок за наслов,против тоа си,а се обидуваш да наметнеш твоја вистина преку лага.

неверојатно..........
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 11:41
Самоубица... и се е можно...голема%20насмевка

Изменето од anastea - 03.Декември.2008 во 11:43
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 11:46

Самоубица... и се е можно...голема%20насмевка

абе сум пишал сто пати на форум и пак ќе пишам.

член на форум што користи мрачни имиња за ник,долги ,тешки за паметење и сложени за изговор,сака само да привлече внимание кон себе,ништо повеќе.

Изменето од fiks - 03.Декември.2008 во 12:01
неколку жолти ракии.

Кон врв
SuicideMessiah Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2008
Поени: 157
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SuicideMessiah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 11:49
А дека ќе стаите вие пак никови како патриот,македонец и сл. ќе ја опраите работата.

П.С. Модераторите како такви треба да ги упатат членовите на форум да не забегуваат од темата а не истите т.е. модераторите да се иницијатори на погрешната варијанта.

Изменето од SuicideMessiah - 03.Декември.2008 во 11:50
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 11:55
Која погрешна варијанта?...збунетост
Па баш на темата зборуваме: перење мозок!...
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 12:27
 ... Ova mi izgleda nefer...trojca (i toa moi omileni kontrashiголема%20насмевка...ama i omileni forumashiголемо%20гушкање) protiv eden. Vo shto e poentata... tekstot ne e na avtorot na temata... ili ne vi odgovara temata... Zoshto prvo prashanje beshe za tekstot... ili neshto vi e poznat nikot...pa ne vi odgovara civ prtstavnik e ...t.e. na cija partiska opcija.... Neshto mi zabergavte od temata... go napadnavte covekot... lugjeee idividovci s epoznati po ljubeznost... a i po pravdolubivost... среќа
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 12:45

Од кој се текстовите?

Мој само од друг форум,ме интересира коментар тука на идивиди,ја менува вистината?

ова е проблемот,а не нешто друго.
неколку жолти ракии.

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 12:46

Од кој се текстовите?
Мој само од друг форум,ме интересира коментар тука на идивиди,ја менува вистината?

Знаев дека не е твој текстот, само не знам зошто мораше да лажеш...

Или мислиш дека само ти на светот читаш весници?...

Бедно, победно здравје...губитник

и после доаѓа ова како изненадување
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 12:46
...jas seushte sum vo faza na opisno ocenuvanjeголема%20насмевка... mozam samo cek lista za narusheno povedenie da im podgotvam...pa da pobaram tatkovcite da dojdat na individualen razgovor...намигнување...
...nego aj da se vratime na temata... zoshto morashe da se odbere bash izraz...perenje mozok...perenje pari... zoshto ne se koristat bash narodski zborovi... lazenje...pravenje slep pri oci...
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 13:02
е тоа е проблемот мамичке.
проблемот со изразувањето кога ќе сакаш да привлечеш внимание за нешто на што не си му дораснат има еден познат рецепт како истото да го направиш интересно и мистично.
употреби некој страшен израз и стави пјагијат коментар кој нормално ќе го пријавиш како твој и побарај мислење од други за анализата што си ја направил.
е сега ако те фатат,нека те фатат,ова е форум кој те знае
никој ништо не ти прави ,само малку ќе те избламираат како ник,ама немаш гајле некој ќе заборави одма некој подоцна,а ако не забораваат сите ќе го смениш никот и се супер ќе биде...
тоа е проблемот мамичке што некој се обидува да ти ја навреди интелигенцијата.
неколку жолти ракии.

Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 13:15

Problemot e sto ne vi odgovara napisanoto !

Anastea potseti se sto si napisala na tema ETIKETIRANJE . Celata da zalepis etiketa na nekogo so cel da mu go narusis ugledot i kako kraen rezultat se dobiva deka toa sto go kazal - napisal e nevredno posto prethodno e dokazano deka i on samiot e nevreden !

Ne primetiv deka nekoj probase da debatira okolu tekstot ili da kaze ova ili ona  ne e taka tuku e vaka .
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 13:38
...nema problem...sega kje si dojde moira...kje udri krpata... i kje mora da sepocituvaat pravilata.. i da se diskutira na temata... голема%20насмевка
..a okolu "plagijatot"... shto ne e plagijat...pa lugje palati izgradija so plagijatiнамигнување
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 13:45
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Problemot e sto ne vi odgovara napisanoto !

Anastea potseti se sto si napisala na tema ETIKETIRANJE . Celata da zalepis etiketa na nekogo so cel da mu go narusis ugledot i kako kraen rezultat se dobiva deka toa sto go kazal - napisal e nevredno posto prethodno e dokazano deka i on samiot e nevreden !

Ne primetiv deka nekoj probase da debatira okolu tekstot ili da kaze ova ili ona  ne e taka tuku e vaka .

А зошто да не ми одговара напишаното? Нити сум Груевски, нити сум дел од влада или партија. Текстот може само да не ми се допаѓа, но не и да не ми одговара.

На темата етикетирање се сеќавам и дека имам напишано за луѓе кои сами си лепат етикети... Никој не го натера самоубица да се перчи со туѓи текстови, што впрочем е и недозволиво според правилата на форумот.

Ако свртиш една страна наназад ќе видиш дека јас кажав што мислам за текстот: перење мозок, со цел да си го смениме името за брз влез во НАТО и ЕУ.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.