|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 34567 240> |
Автор | |
DaRcMaN
Нов член Регистриран: 09.Јануари.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ide mali Djokica u skolo i nastavnicata mu dava za domasna da napise sto e vlada sto e drzava a sto e narod...djokica ide doma i go prasuva tatkomu : - TATO TATO UCITELKATA NI DADE ZA DOMASNA DA NAPISEME STO E VLADA STO E DRZAVA A STO NAROD { tatkomu mu odgovara } - PA DjOLE KAJ NAS DOMA JAS SUM VLADA MAJKATI DRZAVA A TI NAROD... utredenta djole ide u skolo i nastavnickata go prasuva dali napisal domasna i on vika daa napisav i kazuva djole deka kaj niv doma tatkomu e vlada majkamu drzava a on narod { nastavnickata } - BRAVO DjOKICA EVETI PETKA djokica po zavrshuvanje na casovite ide nakaj doma radosen ali mrtov gladen i lupa lupa zvoniii na vrata nikoj ne otvara i ide nakaj prozorot i sto da vidi doaga komsijata i go prashuva djokica -SHTO PRAIS BE DjOKICA a on odgovara EVE BE KOMSO GLEAM VLADATA KAKO JA E.. DRZAVATA A NARODOT GLADUVA |
|
my name is DaRcMaN i love in the darc
|
|
kirealeks
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SI VRVELE 2 SPERMATOZOIDA PO ULICA.POMINAL KAMION I GO IZGAZIL EDNIOT SPERMATOZOID.POSLE SPERMATOZOIDOT MU REKOL NA PREGAZENIOT -"TI REKOV JAS DEKA OD TEBE 4OEK NE STANVA".
|
|
ОД ОВОЈ ФОРУМ СУМ БАНИРАН... |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Razgovaraju prijatelji:
"Šta je to bigamija?" "Kada čovek ima jednu ženu viška." "Dobro, a šta je monogamija?" "Isto to." |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Idu dvoje kroz sumu.
Kaze ona: "Imam osjecaj da me zelis jebati?" On: "Ma ne, sto ti bi!" Ona: "Okay, ali me ipak pojebi, da se rijesim tog glupog osjecaja!" |
|
|
|
kirealeks
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shto e zaedni4ko pomegju Don Zuan i dano4en inspektor?
i vo dvata slu4ai ke ve ebi profesionalec |
|
|
kirealeks
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj se prvite zboroj na ve6ta4ko oplodeno bebe ko ke go vidi tatko si?
-zdravo drka4!!! |
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fatil nekoj kuvar zlatna ripka i taa mu rekla:"pusti me,ke ti ispolnam tri piperki"
|
|
Carnation
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
babata im velit na vnucite:"vas decinja,strkot ve donel na svetov" togas edniot vnuk na drugiot mu vikat:"abe da i kazime ili da umrit glupa?" |
|
Carnation
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo new york banda polzavi ja napagjet edna zelka.idat policija na mestoto na zlostorot i ja prasvet zelkata so se desilo a taa vikat:"ne znam,se se sluci taka brzo"
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
siguren test za SIDA
KOGA KE SE NAVEDNES I POGLEDNES MEGU NOZETE I AKO VIDIS DVA PARA JAJCA TOGAS GOTOV SI 100% SI ZARAZEN SO SIDA! |
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zal mi e no ovoj mesec ne mozam da ti platam kirija i veli potstanarot na gazdaricata . toa go rekovte i minatiot mesec , da gledas deka si stojam na zborot
|
|
mbm
|
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
po vencavkata majkata mu veli na kerkata . kerko treba da znaes deka za devet meseci ke bides majka! - 6 MAMO 6
|
|
mbm
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Везо
Сениор Регистриран: 23.Јануари.2006 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отива пациент при лекар и вади 25 см. пенис. Мъж и жена излизали известно време заедно. Когато стигнали до секс тя му казала: На урок в пети клас учителят пита: Младеж се запознал с девойка на някакво парти. След партито се прибрали Живели на село, мъж, жена и тримата им сина. Семейството притежавало Ей този, последния кърти мивки!!! |
|
Внеси реплика | страница <1 34567 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |