|
А што е со лезбејките? |
Внеси реплика | страница <1234 17> |
Автор | |
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никола, пак ќе те прашам, кое одделение си? Или кое одделение имаш завршено? Оди прво научи ги термините „феминизам“, „шизофренија“ па после користи ги! Смешно и глупаво звучиш. Само во едно се согласувам со те*е, и тоа не го сфаќаш како што треба. За држењето за рака. Само како што за луѓето е во ред женски да се држат за рака, треба да биде во ред и кога машки би се држеле за рака. Дали некој однос е гнасен, тоа си е твое лично мислење! Дај ми доказ од научници кои врз основа на факти заклучиле дека однос помеѓу лица од исти пол е гнасно! |
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
девојките повеќе сакаат да експериментираат за разлика од мажите и затоа се впуштаат во пустоловини,ама ако биле со девојка тоа не ги прави одма лезбејки,ваљда за да бидеш тоа треба да си комплетно наклонета кон женскиот пол и мажите воопшто да не те возбудуваат! |
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На еден документарец еднаш глеав дека не постојат БИСЕКСУАЛЦИ, дека тоа
се лица кои се латентни бидејќи сеуште не можат да си признаат на се*е
за определбата, илинемање сила за спротивставување со општеството.
Биле тие геј во машка или шенска конотација....тоа ти е |
|
Motivation is game in my hands
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една работа не ми е јасна.
Се згрозуваме од лезбејки се згрозувате од хомосексуалци кои се сите луге пред се*е секој со својата наклонетост и ги нарекувате ненормални болни вакви такви..Па нели на сите теми се изјаснувате дека тоа е се живот во кој ништо не треба да не изненади никад не реци никад и така натаму. Никој не се згрози од сексуални насилства од прељуби каде што души болат од невозвратени љубови од политики од беспарици од се... Мислам ако сме ок либерте дај да бидеме до крај. Јас немам воопшто против кој на кој пол е наклонет нити ќе барам филозофија во нивните глави како и зашпто тоа така било не било нормално..Многу работи не се нормални во овој живот..Само едно знам живеј и пушти да живеат... Јас би ради и со двете страни да разговарам како и што ја доживуваат љубовта. Но немојте да кажувате дека се згрозувате кога жените обожаваат да гледаат двајца gay во љубовен чин како што обожаваат мажите да гледаат две девојки во љубовен чин.. |
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за лезбејките да, а за педерите не, лезбејките ги признавам Изменето од RebeL |
|
mbm
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зашто само лезбејките ги признаваш ?? Поради причината која уживаш да ги гледаш или?? Изменето од RebeL |
|
|
|
mende
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да поради причините што сакам да ги гледам и да имам секс со лезбејки Изменето од RebeL |
|
mbm
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти благодарам на искрениот одговор го почитувам тоа Изменето од RebeL |
|
|
|
Goran_ve
Нов член Регистриран: 09.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кој е со госпот со е чесен, а ти, мислам на engie, ако си со ѓаволот и ги подржуваш, твој проблем Изменето од RebeL |
|
Apsolutna pravda
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секс со лезбејки само не филм може да имаш они се уствари Хомосексуалци и мене ми е тоа убава замисла ама нема |
|
mende
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eden den mozi ke gi ima koj znaj daj boze da gi ima sekoj si ima zelba za nova godina
|
|
mbm
|
|
misshugo
Нов член Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имало секакви на овој свет... јас мислев само на западот, ама и Македонијава имало луѓе со заостанати сфаќања... Изменето од RebeL |
|
Hugo
|
|
misshugo
Нов член Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
normalno deka se e mozno i ako vi e toa zelba mozebi i nekoj den ke imate moznost da vi se ostvari. jas gi podrzuvam i pederite i lezbejkite bas poradi toa sto znam deka se normalni luge kako i site drugi (heterosekualci) i zasto i megu niv postojat cuvstva. ne se kako zivotni kako sto nekoi imaat takva pretstava za niv. natalija, i od mene imas edno golemo BRAVO i celosna podrska! |
|
Hugo
|
|
Внеси реплика | страница <1234 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |