![]() |
|
Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 100> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Да ги оставиш цигарите заради саканата личност.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ЈАС ГО СМЕНИВ АВАТАРОТ СО ЦИГАРАТА
![]() |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Научна Фантастика.
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Љубовта ја измислија комунистите.....за да ропаат без пари....
Изменето од Палестинец - 09.Ноември.2008 во 03:03 |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Е ова да.У спротивно ако некој не може да ги остај она ќе смета дека не ја сака.Или пак поинаку...? |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
... da prestanes da gi grickas noktite poradi sakanata osoba
![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
ljubov koga ke ja najdes vistinskata ke doznaes sto e ljubov
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga i prebaruvas po telefonot so kogo zborela i sms si prekala,a ona tebe ti gi trosi parite na detektiv da te prati dali ja varas
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Sekade e so partnerkata i ti vika deka nema devojka,znaci za tebe e free sekogas
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Koga ja sakash poveke od se i koga ti e ona na prvo mesto...
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Ljubovta e pesocen casovnik - koga srceto se polni razumot se prazni
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
........Ljubovta e kako ogromna slika na sakanata osoba........tolku golema sto sem nea nemozes da vidis nisto drugo
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Ова ми се допаѓа премногу........и толку е вистинито...... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |