![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5152535455 295> |
Автор | |||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
А зошто да немаме право да коментираме?...
![]() |
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
...da moderatorite moderiraat i sekako deka komentiraat...? ...ne ja razbiram poentata na prasanjevo i zoshto e postaveno...? |
|||
![]() |
|||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
||
prasanjeto e posaveno bez "zadnja" namera.ednostavno ve zamisluvam kako kontrolori a ne komentatori.mislev deka toa ne vi e dozvoleno
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
...контролори...?...неми и безгласни...?...така би сакал...?...хммм, интересно...и кој ќе модерира во тој случај и зошто да немаме право да дадеме свое мислење...?...ова е форум кој е отвоерен и на кој учеството е доброволно...не те разбирам, навистина... |
|||
![]() |
|||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
||
ne e za sakanje ili nesakanje....moderira da ama bez komentari-taka mislev deka e rabotata vasa...ovo e prv forum kade ucestvuvam ...prasuvam za da znam...nisto loso...ajde de...
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
..ova me potsetuva na ona...ucitelka da sheta megju klupite...da nadgleduva...ama da ne pishuva oceni...da ne isprashuva... |
|||
![]() |
|||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
kje bidete pravovremeno i po PP izvesteni ... ne smeam javno da kazam .... postoi opasnost od DESANT
![]() |
|||
![]() |
|||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
i ne samo tvojot
![]() |
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
Ти брат со регистрација БТ си? |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
Со тапија :) QUOTE] Ле сето вмровци таму бе.....која ген си? |
|||
|
|||
![]() |
|||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
||
Не сум ВМРОвец,ми се гади од партиска припадност. Дедо ми(од татко)е од кичевско село,мајката на баба ми е Битолчанка,а нејзината мајка е од село Герман,преспанско(сега Грција).Бабата на мајка ми(по линија од мајка) е стара битолчанка,а таткото на мајка ми од некое село на југ. Значи сум трета генерација во Битола,но и со стара битолска жица. |
|||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|||
![]() |
|||
||
то видиш брат.....така треба
него која ген си? |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5152535455 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |