|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика | страница <1 205206207208209 824> |
Автор | |||
Neanticki
Сениор Регистриран: 20.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Научив Зората и Платеникот да пишуват на македонски. Ти кога не сакаш немој. Кој е вошкар? Јас или ти, кој не ја сакаш сопствената азбука? Латинизиран Македонец |
|||
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
македонизиран ромеин
|
|||
naemnik
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 658 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Samo Makedonec e dovolno za da me opishesh. Bez Pridavki ili Nastavki. Makedonec reicht vollkommen aus! |
|||
naemnik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A ti sho ke dojdesh, Vulgariziran Trakiec? |
|||
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да бе
|
|||
naemnik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da da, polesno ke ti bide da zhiveesh so idejata deka sum Makedoniziran Romei, nego da razberesh deka sam Makedonec. Nemashe tuka dole Komunisti i Komiterna za da me Makedonizirat. yazk |
|||
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ОК си бе како Македонец
|
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Многу комплексна личност си Да бе. Еднаш ја бараш Струмица и викаш дека сме Бугари, другпат викаш дека сме Македонци. Многу чуден човек си ти! |
|||
Neanticki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сакаш да кажеш дека си во Грција? Или грешно разбрав. Да не си како чичоРамче од Банско? |
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сеуште нема во Македонија 1 милион луѓе од типот на Чичо Рамче, како што ги има во Бугарија на пр. |
|||
naemnik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne ne sum vo Grcija! Sho te tebe interesira kaj sam. btw. Nemam poima koj e chicho ramche Изменето од naemnik - 28.Ноември.2008 во 17:04 |
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Како сега ти не си Бугарин? И што ги мешаш сега партизаните? Ние говориме за Гоце Делчев. Иако во право си за ситуацијата во Бугарија ( ја слушнав веста дека многу новинари во Бугарија биле тајни агенти во комунизмот). Ама не е само кај вас, тоа секаде е. Ај врати се на Гоце Делчев |
|||
Neanticki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Интересира ме зошто сакам да знам со кого разговарам и посебно оние кои ми викаат дека сум βωσσκαρ а се срамат да пишуваат на азбуката на својот јазик.
Лажепатриот е полошо од вошкар. Изменето од Neanticki - 28.Ноември.2008 во 19:53 |
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Чичо Рамче Бугарот ли,немојте да го вреѓате тој со другите Бугари во печалба доаѓа нон стоп - вика Европејски Бугарин бил
Изменето од Boogie - 28.Ноември.2008 во 21:58 |
|||
Внеси реплика | страница <1 205206207208209 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |