|
Има ли Бранко граници?! |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 51> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ednostavno za objasnuvanje ...... NE SMEE DA DZVOLI DA MU SE NALUTAT ONIE KOI PO PAT NA SILA SE OBIDOA DA E RASTURAT MAKEDONIJA A USTE POMALKU NEGOVITE NALOGODAVCI ...... amerikancite ........ ednas sluga , cel zivot MARIONETA GLUPI gVujo i se e mozno .............
Изменето од miroslav_g8 - 26.Ноември.2008 во 13:00 |
|
veronika_new
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku sto ima ljubovta, tolku i Brane ima granici
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... mislevme lesno kje se spravevme so Branko...ama ocigledno deka go potcenivme... virusen e... site go imitiraat...
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne si kako nego togas ne si SDSM, Ljupco ne cinese i zatoa dobi kloci od VMRO, megutoa Branko e Covek Partija, VITO KORLEONE, nesmee nikoj da mu pisne. Poglednete go samo jadnikot ZAEV kakva bleda kopija na negoviot predpostaven V.D. Predsedatel na partija , sto e toa, ne mi se veruva, a mislev deka ke go bide. Megutoa ne , so Branko nema igranje ili vo stolot na Don Vito Korleone , im veli na svoite pioni"KE VI NAPRAVAM PONUDA STO NEMOZETE DA JA ODBIETE Megutoa koga negovite sopartici ne se spsobni da go smenat , ne mi e jasno zosto narodot ne go stori toa. |
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vie vmrovcite mnogu smeshni lugje ste mi . Za Branko se naj loso zboruvate a istovremeno imate nekoe cudno strhaopostovanje sprema nego . Sigurno se raboti za nekoj sepcificen tip na frustracija .
Kultuzin tebe ti smeta samoreklamiranjeto Branko ?
Zamisli kako bi ti bilo plus ako zeme pari od tvojt dzeb za istata rabota , kako toa sho go pravi marketing menadzerot Kole !
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima granici i tie se merat vo promili
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
баш ме интересира која е границата на бранче изразена во промили што може да ја истрпи,а притоа вискито да не му го испие паметот?
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se znae 10 promili krv vo akloholot
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
обратно од сите.
јбг то ти е политичар диносаурус,ко ќе му снема мочуришта тогаш ќе го снема и него. ама како што гледам,мочуриштата во македонија се множат,така да тој уште долги години ќе биде на испаша,а на крај и некој остров ќе си најде,и ќе биде ко во филмон јура парк. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...da nema zabuni...jas ne sum od taa "cudna sorta"... jas ne sum VMROvka...jas sum grujovista...ova e nova frakcija...poklonici na rabotata i deloto na premierot Nikola Gruevski... inaku koga mislev... virusen...zarazen...mislev na epidimioloshki razmeri....od negoviot sindrom ima zarazeni bajagi i vo opozicija i vo pozicija...sindromot na...kucinjata laat ..karvanot si vrvi... |
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stvarno ne pomsiliv na tebe . Nemam procitano komentar od tebe za Branko , ne mi e poznat tvojot stav .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не мора да бидеш вмровец за да не го сакаш Бранко...
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kultuzin ne mi odgovori...
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ене усте една добра вест |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |