|
Има ли Бранко граници?! |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 51> |
Автор | ||||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Бидејчи деспотизмот на Моира нема граници.Нели е ова демократија и секој треба да има право да го изкажи своето мислење.Мое мислење едноставно беше дека Бранко и неговите следбеници треба да цркнат. |
||||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Досие: Глигоров
Атентатот врз претседателот Киро Глигоров само го забрза процесот на криминализација на Македонија. На повидок беше победата на ВМРО-ДПМНЕ на парламентарните избори, како последица на украдените избори во 1994 г., но и грабежот на државниот имот, покрај шверцот и политиката на друмски разбојници на СДСМ, кој беше сам во парламентот. На новопечената олигархија и на нејзината партија СДСМ им требаше уште време за да се консолидираат, да ги исперат парите, да го легализираат грабежот и со “владеењето на правото” да го бранат украденото од можни ревизии на идната власт! Нападот врз претседателот требаше да биде добар изговор за сите учесници во криминализацијата на Македонија. Вклучително и за самиот Глигоров, кому му ветуваа дека нема да настрада во “атентатот”! Изменето од moira - 25.Ноември.2008 во 11:13 |
||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Bori se i trudi se chedo bozje.Pravdata e na tvoja strana.
|
||||
|
||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ah,kako s`uzme
|
||||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ORLOV imas li nesto na MAKEDONSKI , ubavo sto si go pratil ova za Branko , ama ne go razbiram. |
||||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Krade za da pie. Abe Srbine za tebe ne mi e cudno sto go sakas isto kako ne mi e cudno Bugarite sto go sakat Ljubco , ama Makedonec koga seuste se pali na covekot koj eve veke 17 godini od petni zili se bori protiv svojot narod , e toa ne mi odi vo glava nikako. |
||||
grujevski
Нов член Регистриран: 30.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Brane i granici bi bile dva razlicni poimi toest najgolemiot pijanica i svercer vo JSP na negovi mladi godini sega e predsedatel.epa sega videte dali na ovaa nasa mila Makedonija nekogas ke i bidat otvoreni vratite so EU.
|
||||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Vo momentov ne. A za nekoj den kje ima i na kirilica. Rabotam od tugj kompjuter kade nema MK tastatura. A veruvam deka toa ne e prichina da ne go razberesh toa koe suim go napishal ne samo za Branko.....nego za se voopshto. |
||||
|
||||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
JAs tebe te razbiram ama ne gi razbiram onie tekstovi sto si gi pratil, a se na nekoj stranski jazik koj ne go razbiram. |
||||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Nishto ne razbirash. Neznaenjeto da se chita latinica e isto kako vo ova vreme da ne ja poznavash Informatikata odnosno da ne gi razbirash kompjuterite. Momentalno komjuterot e star samo tri dena i ne,ma instaliorano vo nego SE. A, toa shto ti ne znaesh da se dvizjish bar nekoe vreme po svetot ili da zboruvash so jazikot na svetot toa e tvoj problerm. No sepak morash da nauchish. |
||||
|
||||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Цитирај orlov Одговорbullet Испратена: Денес во 00:23 Originally posted by anastea Бранко ја помина границата уште ’92 год. со потпишувањето на спогодбата со грција, со што се согласи на срамни преговори за нашето име и сменување на националните обележја... Оттогаш наваму, граници за него нема: криминална приватизација, октоподи, афери, предавства... Прашањето е, до каде оди границата на толеранција на народот, кон овој... ај да не кажам шо мислам...голема%20насмевка Prochitaj go ova a da svatish koje Branko i deka navistina nema granici. A, Pacinov e prikazna za sebe. Официален раздел - бр. 56 от 12 юли 1994 г. Съдилища - регистрации N последна актуализация: ДВ, бр.56 от 12 юли 1994 г. ДЕМО Версия - има ограничение на броят показвани редове - 200 от общо 1007 18455 Благоевградският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 249, т. 3, р. 1, стр. 86, поф. д. № 3075/93 дружество с ограничена отговорност с фирма "Маклог" - ООД, със седалище и адрес на управление Разлог, ул. Братя Каназиреви 65, с предмет на дейност: консултантски услуги, свързани с недвижими имоти, маркетингови проучвания, производство, обработка и търговия (импорт-експорт) с промишлена и селскостопанска продукция, строителство, покупко-продажба и посреднически услуги с недвижимо имущество - жилища, търговски обекти и предприятия, транспортни и спедиторски услуги, посредническа дейност и търговско представителство, организиране на спортно-туристическа дейност и всякакви други дейности, незабранени със закон, и с капитал 50 000 лв. Дружеството е със съдружници Иван Димитров Кондев, Борис Атанасов Пулин, Страшо Милковски и Драган Пацинов и се представлява и управлява от управителя Иван Димитров Кондев. ZA ova ti zborev ORLOV neznam kakva latinica spomnuvas. |
||||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
E, vo toj tekst e pochetokot na bliskiot kraj na Makedonija. Vo nego ubavo pisuva, koj, kade i zoshto ja registriral firmata Mak Log vo Republika Bugarija. A, megju niv glaven Dragan Pacinov deswnata raka na Branko Crvenkoski do 04.Maj 1996 godina. A, od togash i eden od najbogatite i definitivno naj bogatio makedonec. Ama ne vo Makedonija, nego na FLORIDA. Sega mislam deka razbirash. A, tekstot e dokumen od Blagoevgradskiot Okruzjen Sud kade spomenata firma e registrirana za da im sluzji kako peralna na narodnite makedonski pari. |
||||
|
||||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
- pravo da ti kazam mene mi e podobar i najdobar od site so se vrtat na politickata scena.(so grujo ne moze ni da se sporeduva)aj kazi koj e "podobar" - i od kade ti ideja so sum jas? |
||||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Kultuzin ,da go ostavime Branko na strana, no ti se uste veruvas deka Gruevski se bori za interesite na svojot narod?
ako veruvas , ke sakas da mi gi objasnis samo ovie tri raboti so koi 99% makedonci ne se slozuvaat - priznavanjeto na Kosovo - odluka da im se odzeme dadenata pomos na branitelite i toa so kamata - i odbivanje na zakonot za braniteli gi izdvoiv ovie 3 raboti kako najklucni za Makedonija, iako spisokot na koj bi se nadovrzale onie raboti sto se odnesuvaat na ekonomskiot i opstestveniot zivot na makedoncite e mnogu podolg. |
||||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |