IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Историја
  Активни теми Активни теми RSS - Бугари - 100% ТуркоМонголи
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бугари - 100% ТуркоМонголи

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 194195196197198 824>
Автор
Порака
Македон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Регистриран: 20.Јули.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 9928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 23:04
Originally posted by да бе да бе напиша:

тjа моjта изпята вечеголема%20насмевка

еее ништо од бизнисот Да бе тогаш. Нема Македонска за тебе. Чим си имаш таму во Бугарија некоја жена седи си таму. А таман си викам ќе му најдам на Да бе некоја Македонка....а Да бе ништо.
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 23:09
Која Македонка ке сака туркомонголин бе и ти што се занесуваш,или му пушташ водагазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
da be Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 101
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 23:09
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Тебе ти треба мапа и за бугарка да најдеш инаку не ке беше на форумов за филозофија намерачен ко бугарка за стап нубијскиголема%20насмевка

Е те тука си во грешка

Мене мапа за Бугарка- най големиот врх во Сливенскиот бал не ми требеголема%20насмевка

Налегне ли тъга на морна ти душа,
В балкана ти иди - там дето славей сладко пей.
На Драгиева чешма мъката си разпилей.

голема%20насмевка

http://www.youtube.com/watch?v=rS_P9-w1NBA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 23:12

Која Македонка ке сака туркомонголин бе и ти што се занесуваш,или му пушташ водагазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

ке му пусн аjс на него една вода
голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 23:36

ке му пусн аjс на него една водаголема%20насмевка

Оваа песна е мариовска колку што знам ( една баба се јави на една емисија и рече дека и таа се пеела и била македонска, а Бугарите ја земале и ја превеле и преработиле . И таа ја лапнавте...
Буги во право си не му местам на Да бе Македонка, види овие песните ги лапнаа а за другото не збориме. А тамана имав во план една Македонка како за Да бе....ама се предомислив.

Изменето од macedon_alex - 25.Ноември.2008 во 23:37
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 23:41
смеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеење
http://www.youtube.com/watch?v=zJBu7VnjWaQ
смеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеење

Од сега не ве викам туркомонголи,еве ме убедија дека сте клонови,анакин ке каже од кој дела на стар ворс ја не сум надлежен за тој филм

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 23:42
Originally posted by macedon_alex macedon_alex напиша:

Оваа песна е мариовска колку што знам ( една баба се јави на една емисија и рече дека и таа се пеела и била македонска, а Бугарите ја земале и ја превеле и преработиле . И таа ја лапнавте.

апсолутно македонска е - античко македонска од времето на Пердига

Изменето од да бе - 25.Ноември.2008 во 23:42
Кон врв
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 23:44

Оваа песна е мариовска колку што знам ( една баба се јави на една емисија и рече дека и таа се пеела и била македонска, а Бугарите ја земале и ја превеле и преработиле . И таа ја лапнавте.
апсолутно македонска е - античко македонска од времето на Пердига

Не ме прашувај мене , јас не знам. Така рече бабата на ТВ. Во селото мајката нејзина ја пеела и затоа се налути бабата. И Да бе што ќе правиме сега? Да наоѓаме Македонка или си имаш ти некоја бугарка таму?

Буги не збори многу. Јас нема да најдам некоја Македонка што ќе се бугаризира, туку некоја Македонка и пол, па Да бе да се македонизира. Има поголем Македонец од сите на форумов да биде. Ќе научи македонски подобро од тебе и мене.Па и кум може ќе те одбере да му бидеш. Освен ако веќе не скокнал во тавчето.

Изменето од macedon_alex - 25.Ноември.2008 во 23:47
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 23:47
кауза пердута
Кон врв
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 23:49

кауза пердута

Значи ништо. А таман викам готов е Да бе, стокмен за некоја Македонка. Ќего правиме Македонец.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 23:50

Буги не збори многу. Јас нема да најдам некоја Македонка што ќе се бугаризира, туку некоја Македонка и пол, па Да бе да се македонизира.

Jас потекнувам од темата Макеодния - нема што да ме Македонизирате повекеголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 23:55

Jас потекнувам од темата Макеодния - нема што да ме Македонизирате повекеголема%20насмевка

И сега што да и речам на Билјана? Таман те испофалив пред неа...а тоа не било за фалење. И сега како да и кажам дека нема да одиш во Охрид платно да белите?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 23:57
е нема, нема да белиме платно

неков керванче со винари и со момченце ке требе да барате

Изменето од да бе - 25.Ноември.2008 во 23:58
Кон врв
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2008 во 00:03
Ќе најдеме ние нешто за Билјана ти не се секирај.
Ти гледај си ја философијата таму.
Буги во право си. Да бе чим цел ден седи на форумов си ја гледа философијата. Ама ако- и тоа не е лошо. Ќе биде како Сократ- само се надевам нема да заврши така

Изменето од macedon_alex - 26.Ноември.2008 во 00:03
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 194195196197198 824>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.