|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика | страница <1 194195196197198 824> |
Автор | ||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еее ништо од бизнисот Да бе тогаш. Нема Македонска за тебе. Чим си имаш таму во Бугарија некоја жена седи си таму. А таман си викам ќе му најдам на Да бе некоја Македонка....а Да бе ништо. |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Која Македонка ке сака туркомонголин бе и ти што се занесуваш,или му пушташ вода
|
||
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е те тука си во грешка Мене мапа за Бугарка- най големиот врх во Сливенскиот бал не ми требе Налегне ли тъга на морна ти душа, http://www.youtube.com/watch?v=rS_P9-w1NBA |
||
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ке му пусн аjс на него една вода |
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оваа песна е мариовска колку што знам ( една баба се јави на една емисија и рече дека и таа се пеела и била македонска, а Бугарите ја земале и ја превеле и преработиле . И таа ја лапнавте... Буги во право си не му местам на Да бе Македонка, види овие песните ги лапнаа а за другото не збориме. А тамана имав во план една Македонка како за Да бе....ама се предомислив. Изменето од macedon_alex - 25.Ноември.2008 во 23:37 |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=zJBu7VnjWaQ Од сега не ве викам туркомонголи,еве ме убедија дека сте клонови,анакин ке каже од кој дела на стар ворс ја не сум надлежен за тој филм |
||
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
апсолутно македонска е - античко македонска од времето на Пердига Изменето од да бе - 25.Ноември.2008 во 23:42 |
||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ме прашувај мене , јас не знам. Така рече бабата на ТВ. Во селото мајката нејзина ја пеела и затоа се налути бабата. И Да бе што ќе правиме сега? Да наоѓаме Македонка или си имаш ти некоја бугарка таму? Буги не збори многу. Јас нема да најдам некоја Македонка што ќе се бугаризира, туку некоја Македонка и пол, па Да бе да се македонизира. Има поголем Македонец од сите на форумов да биде. Ќе научи македонски подобро од тебе и мене.Па и кум може ќе те одбере да му бидеш. Освен ако веќе не скокнал во тавчето. Изменето од macedon_alex - 25.Ноември.2008 во 23:47 |
||
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кауза пердута
|
||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи ништо. А таман викам готов е Да бе, стокмен за некоја Македонка. Ќего правиме Македонец. |
||
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jас потекнувам од темата Макеодния - нема што да ме Македонизирате повеке |
||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И сега што да и речам на Билјана? Таман те испофалив пред неа...а тоа не било за фалење. И сега како да и кажам дека нема да одиш во Охрид платно да белите? |
||
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е нема, нема да белиме платно
неков керванче со винари и со момченце ке требе да барате Изменето од да бе - 25.Ноември.2008 во 23:58 |
||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе најдеме ние нешто за Билјана ти не се секирај.
Ти гледај си ја философијата таму. Буги во право си. Да бе чим цел ден седи на форумов си ја гледа философијата. Ама ако- и тоа не е лошо. Ќе биде како Сократ- само се надевам нема да заврши така Изменето од macedon_alex - 26.Ноември.2008 во 00:03 |
||
Внеси реплика | страница <1 194195196197198 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |