IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да кажам.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да кажам.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 10381039104010411042 1402>
Автор
Порака
da be Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Статус: Офлајн
Поени: 101
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 15:45
да ти шиботам и Виндовсот
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 15:46
изненадување...проблеми?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 15:48
проблеми ja

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 15:48
СД големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 15:51
големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 15:54
СД го фатам батко Билл и некое кjуше и да ми обясни зашто бе ми требе процесеор за 150USD и 4 GB RAM кога пак требе да си чекам 5 минути да ми отвори шибаното апликейшънче
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 15:55
Originally posted by да бе да бе напиша:

да ти шиботам и Виндовсот

Сдк... ова псовка е?...збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 16:14
СДК - мне - ова првична реакция провоцирана од моето восхиштение кон материализирана техническита гениалност скриена во системата Виндовс
Кон врв
Foxy_lady Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2008
Поени: 118
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Foxy_lady Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 16:16
Сакам да кажам дека ќе си удрам бокс ако не се опраам во наредните 2 часа и не набацам насмевка на лицево и ако не му се јавам или барем да му пратам скокотлива порака!Ете така...
Ус пут сакам да кажам да се сакате,да бидете фини и добри,иде нова година,дедо мраз знае кои биле умни деца.Сакам да кажам нека завладее мир во светот,ако не па!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 16:36
NO WINDOWS, NO GATES, што е то?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 16:44
одговор: LINUX
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 17:14

Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

Originally posted by doriangray doriangray напиша:

Сакам да кажам дека ми е ќеиф што си се вратив на форумов... и дека ќе ми треба некое време пред да извидам све што се случувало!

голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка
голема%20насмевкаголема%20насмевка

a stvarno bebe, kaj bese???

Originally posted by moira moira напиша:

...sdk, welcome back, doriangray, i drug pat da ne izvestish koga ke resish da se izgubish...намигнување

Сакам најпрво да се извинам што доцнам со одговорот, но со оглед на тоа што по долгото отсуство не можам да се изначитам на форумов, немав видено дека сте ме прашаале нешто голема%20насмевка. Но што е тука-тука е, полека се враќам во “форма“ во однос на форумов и многу ми е мило поради тоа љубов.

А што се однесува на моето отсуство, морам да кажам дека беше сосема непланирано, донекаде и неоправдано... Едноставно вниманието ми беше насочено кон други сфери, па интернетот како да го подзаборавив, а со тоа и форумџиството. И да се пофалам, конечно се вљубив и го најдов човекот кој исто така ме љуби, ме прави среќен и ме исполнува максимално (па последниве два-три месеци целосно му се посветуветив на либето), што делумно допринесе за моето снемаување.

Сега сум повторно тука, со многу љубов, сила и енергија и желба за успешна дружба на форумов.

Со почит, кон сите прекрасни форумџии, без кои форумов не би бил она што е!
Ваш,
Дориан бакнеж
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 17:38
дека сакам уште еден пат на REPLAYголемо%20гушкање
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 18:54
...sdk...i jas bi again and again and again...трепкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 10381039104010411042 1402>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,502 секунди.