|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 10381039104010411042 1402> |
Автор | |||
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да ти шиботам и Виндовсот
|
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...проблеми?
|
|||
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
проблеми ja
|
|||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СД
|
|||
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СД го фатам батко Билл и некое кjуше и да ми обясни зашто бе ми требе процесеор за 150USD и 4 GB RAM кога пак требе да си чекам 5 минути да ми отвори шибаното апликейшънче
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сдк... ова псовка е?...
|
|||
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СДК - мне - ова првична реакция провоцирана од моето восхиштение кон материализирана техническита гениалност скриена во системата Виндовс
|
|||
Foxy_lady
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сакам да кажам дека ќе си удрам бокс ако не се опраам во наредните 2 часа и не набацам насмевка на лицево и ако не му се јавам или барем да му пратам скокотлива порака!Ете така...
Ус пут сакам да кажам да се сакате,да бидете фини и добри,иде нова година,дедо мраз знае кои биле умни деца.Сакам да кажам нека завладее мир во светот,ако не па! |
|||
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NO WINDOWS, NO GATES, што е то?
|
|||
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
одговор: LINUX
|
|||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сакам најпрво да се извинам што доцнам со одговорот, но со оглед на тоа што по долгото отсуство не можам да се изначитам на форумов, немав видено дека сте ме прашаале нешто . Но што е тука-тука е, полека се враќам во “форма“ во однос на форумов и многу ми е мило поради тоа . А што се однесува на моето отсуство, морам да кажам дека беше сосема непланирано, донекаде и неоправдано... Едноставно вниманието ми беше насочено кон други сфери, па интернетот како да го подзаборавив, а со тоа и форумџиството. И да се пофалам, конечно се вљубив и го најдов човекот кој исто така ме љуби, ме прави среќен и ме исполнува максимално (па последниве два-три месеци целосно му се посветуветив на либето), што делумно допринесе за моето снемаување. Сега сум повторно тука, со многу љубов, сила и енергија и желба за успешна дружба на форумов. Со почит, кон сите прекрасни форумџии, без кои форумов не би бил она што е! Ваш, Дориан |
|||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
дека сакам уште еден пат на REPLAY
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...sdk...i jas bi again and again and again...
|
|||
Внеси реплика | страница <1 10381039104010411042 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |