|
Љубов помеѓу "различни"! |
Внеси реплика | страница <1 7891011 19> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
resilk nekoj risjanin da se zeni so muslimanka ... ovaa glava gubi po nego .. ili toj ili kje se trujam ... i ja chare , kje go pravat zetot musliman ... svrtel 3 kruga okolu dzamija i o rajt ... stanal musliman ... arno ama , posle nekoe vreme stignal bajram ( praznikot , da se razbereme ) ..... site nosat ovci i jagninja za k*rban a ovoj svinja ... e kako be , mu velat , pa ova e svinja ... ne smeeme .... kako ne ... ova e ovca ... svrte 3 kruga okolu djamija i se stori ovca ... znaci , KOGA SE SAKA , SE E MOZNO
|
||
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas mislam deka bi bil ali ne bi ja smenil verata tuku bi i svedo4el dase pokaje pa togas bi stapil vob rak inaku NE
BOG rece:Vekje nema ni evrei,ni grci. |
||
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вера , љубов и надеж . Работите кои не водат во животот . Не смееш да му го свртиш грбот на ниту една од нив , ако му го свртиш грбот , твојот живот изгубил смисол . Кажете ми каков е човекот , без вера , без љубов , без надеж . За да ја добијам едната од овие три работи да ја исплукам другата . Ееее , тоа нема да биде . Може да бидиме во љубов , но секој со својата вера . Според мене ова е правиот одговор . Макар и колку да ја сакам , вера не менувам . В гроб цел ќе лежам , верата не ја менувам. Во секој случај тежок е прадоксот со верите , поинакви воспитувања и сфаќања . Најдобро ми е со девојка од мојата вера . Другите ми мирисаат малку хахахахха
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЉУБОВТА ЈА ОДБРАВ
ВЕРАТА НЕ ЈА МЕНУВАМ (НЕМА ПОТРЕБА) НАДЕЖДА ПОСЛЕДНА УМИРА |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
секогаш сум била во врска со човек од друга националност. чудна судбина... никогаш и не сум била со некоj од моjата.
немало е потреба да менувам вера. |
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не би ја менувала верата............ниту би го барала тоа од него.............. |
||
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mozebi.......neznam...ne sum dosla vo takva situacija..a sega veke inema da imam potreba od toa..paaaaaa....znaci.....NE
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...so pagane?...ne,ne sum bil do sega,za vo idnina..neznam ....ama ne veruvam....!ne sum nejzin typ...
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
темава не е за Пагане ...
а ко ти кажа дека не си ми тип, а? и ти си од друга националност, нели? мене само на такива ми оди... од друга националност. Изменето од pagane - 25.Ноември.2008 во 15:44 |
||
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bi bila vo vrska so nekoj od druga nacionalnost pa i sruga vera zosto da ne ako e na moe kulturno nivo ako e na razli4no nivo nema da ni da uspee vrksta. Eve jas po vera sum pravoslavna hristijanka ali vo crkava odam ili ednas ili niednas vo godinata i ne bi mi pre4elo ako ako imam partner musliman i toj ednas ili dvapati vo godinata odi vo dzamija, ama ako e nekoj nogu prenesen po svojata vera i mi se prave nekoj golem vernik, se mole po sto pati na den i so ti ja znam e toa ne bi mozela da go podnesam.A verata nikogas ne bi ja smenila kolku i da go sakam nekoj, ne deka sum nekoj golem vernik ali ne bi ja smenila mojata vera.
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Партнери од друга националност ДА, а од друга вероисповед НЕ. Не сум можела да бидам ништо повеќе од пријател со некој што не е христијанин. Не ми одговара на менталниот склоп. Просто и едноставно.
|
||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE! Nikogas, ne mozam da zamislam i ne go odobruvam toa vo nikoj pogled, ni vera, ni nacionalnost, ni boja...
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I da birav ke se rodev kako PRAVOSLAVEN MAKEDONEC, ne pa sega da menuvam...
Sesto... |
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |