|
Перфектен тен со погодена пудра |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | ||
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a da se stavi od dvete spored mene e najdobra ideja,taka stavam barem jas,prvo tecna posle vo pudra za da mi sedi skoro cel den,bez razmackuvanje
|
||
-B-lue E-yes-
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So pudri nemam golemo iskustvo...Samo znam deka poslednava pudra sto ja kupiv od oriflame, Visions, tecna, demek na baza na voda, dobra bila za tinejdzerska koza, ne predizvikuvala crvenila! Ma nema vrska, pudrata e u pi4*u mater, koga ke ja izvadam nemozam da go stabiliziram liceto od crvenilo i novi mozolcinja! Kaj mene najdobra pudra se pokaza pudrata za tinejdzerska koza: Stay Clear od Miss Sporty (epten e dobra i skoro ne ja cuvstvuvam, ko krem e, ubavo prekriva i sto e najvazno cini 150 den) i koga sum vo "onie" denovi, poso imam poveke mozolcinja i kozata mi e pomrsna, odozgora vrz tecnata, stavam i kamena pudra od Avon, personal match mislam deka e!
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ТЕЧНА "NIVEA" , ПОСЛЕ КАМЕНА ИЛИ У ПРАВ КОЈА ЌЕ ОДБЕРЕТЕ
|
||
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пудра Giordani од Орифламе, а за посебни пригоди користам и коректор и камена пудра.
|
||
hihihi
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imam edno prasanje do vas. Dali nekoj gi koristel pudrite na Doktor's i kakvo iskustvo ima so niv,i kade mozat das e kupak?
|
||
-B-lue E-yes-
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne sum koristela pudra na Doctor's, ali znam deka proizvodite na Doctor's obicno se prodavaat niz apteki! Pa zatoa prosetaj se malku niz aptekite, sigurna sum deka ke najdes! |
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ретко користам „пудри„ но кога имам потреба да сокриам некои работи тогаш само "Mousse Make Up"
|
||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||
hihihi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala so sekoj slucaj ke probam da najdam imam slusnato deka go izednacuvaat tenot i se odlicni,imam problem so fleki koi se rezultat na akni i strasno me nerviraat dali znaetenekoe resenie za toa |
||
hihihi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dali nekoj znae pudra koja odgovara na mrsna koza,i pokriva fleki od akni
|
||
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ja koristam ovaa i pokriva super i fleki i akni,no vnimavaj za zrela koza e ako si pomlada neznam dali bi mozela da ja koristis,proveri si
|
||
Енџи
Нов член Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Моментално користам течна пудра од Авон ама некако не сум задоволна затоа што имам малку пегички и не ми ги покрива а и плус не ми трае многу.Сега ќе пробам од лореал некоја.Позз.. а за камената од Golden rose мислам дека е убава,шо знам,мене ми се погоди барем
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
на севнтин ја користам добра е......
|
||
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tecni pudri imam mnogu probano ,Artistry ja koristam ponekogas vo letnite periodi,a najveke na kozata mi odgovara na Young derm 5,ovaa pudra ne ja zamenuvam ni so niedna druga,a od kamenite na Deborah...
|
||
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
||
hihihi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kolku e cenatana Loreal? I za kakva koza e?Mlada, zrela,mrsn, suva?
|
||
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |