|
Дали верувате во БОГ? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 73> |
Автор | |||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Temava e povtorno aktualizirana od Pentakostalec i anakin.
|
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
postoel i ke postoi za sreka na nas gresnicite
|
|||
AlDra
Сениор Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Бог постои без разлика дали ние веруваме или не.
|
|||
Asya
Сениор Регистриран: 14.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 902 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A dali ti go vide vozduhot? Ili ne veruvash deka postoi, samo zatoa shto ne mozhesh da go vidish? Zamisli, vozduhot e nevidliv, no chovekot ne mozhe da zhivee bez nego ni tri minuti! Smislata na zhivotot se sostoi od ljubovta, no i taa e nevidliva, isto kako razumot, vo chie otsustvo, chovekot e bezumen. Ako ne mi veruvash, prashaj gi hirurzite, dali nekoj dosega gi videl razumot i ljubovta, pri otvaranje na srceto i mozokot. Изменето од Asya - 22.Ноември.2008 во 01:16 |
|||
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За сите атеисти: зошто верувате во сопирачките и во сајлите на лифтовите кога повеќето од вас никогаш не сте
ги виделе? Изменето од AlDra - 22.Ноември.2008 во 01:28 |
|||
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не знам дали е ова вистина или илустрација сепак е интересна.
Имало некој филозоф-атеист. Држел предавања против религијата. И откога завршил со плукањето на Бога, запрашал дали некој има некое прашање. Некое дете јадело јаболко и се приближило до говорницата, па го прашало: ,,Професоре навистина сте многу начитан и изгледа дека имате одговор на секое прашање... шљам шљам, да ве прашам дали е вкусно јаболково што го јадам јас сега?’’ Професорот одговорил: ,,Па од каде да знам, никогаш го немам пробано тоа јаболко што го јадеш ти?!’’ На тоа детето му рекло:,, Па тогаш од каде знаете каков е Бог кога никогаш не сте го запознале?’’ |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
no tatko mi gi vide |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зашто баш од тие сопорачки многумина умираат, зашто биле неисправни, но сепак никој не вели не постојат сопирачки зашто не сум ги видел и многумина загинале во сообраќајни несреќи. |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
те читам се губиш ај уморен си легни си |
|||
|
|||
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ај да си легнам арно викаш. Ама не се секирај наскоро ќе Го видиме. Е тогаш да те видам!
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
оки пријателе ќе зборуваме друг пат |
|||
|
|||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кога повторно ќе дојде Ристе!
Само, некако многу се задржа! Еве, 2000 и кусур години, никако да дојде. Како ми стои работава, чекајќи го, ќе ни остане муабетов незавршен! |
|||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 73> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |