|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 5051525354 295> |
Автор | ||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Деспот,прва класа :)
Heil Moira ! |
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...те замолив веќе неколку пати да престанеш со овие игри...не се о ред воопшто...а и уморни сме сите од ваквите твои конструкции... Изменето од moira - 19.Ноември.2008 во 01:29 |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...тука да се расправаш...а не по темите...тука ти се преместени постовите...се надевам дека пред да ме поздравиш ги забележа... ...поздрав... |
||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Модераторќе ако го бранете вашиот колега бранете си го.Ама тоа што го велам јас вистина е.Администаторот рече дека ќе преземе мерки против кршење на правилото за однесување.Оваа се однесува на колегата сега што се крие и за мене не постои друг модератор туку само вие сте.Сакам да го повикате да се вклучи па ке си се разбереме преку пп со него.
|
||
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Видов,и не почнав јас да се расправам прв,само вратив на провокација. |
||
|
||
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Видов,и не почнав јас да се расправам прв,само вратив на провокација.[/QUOTE] Сакам да ми кажеш во врска со другиот модератор нели треба да се преземе мерки за навреда?Па мене ме навреди со вулгарен збор и сега треба да се санкционира,а не пак да биде тука како модератор.
|
||
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj e toj moderator? |
||
|
||
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па бојан81 тој ме нападна сп вулгарен збор и сака сега да му простам.Ама заради тоа си има администратор.Се пожалив на него и ми кажа дека ке презее нешто ама до ден денес уште е како модератор.
|
||
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јебига,не сме мали деца па и ти,на негова чест ако те навредил без причина,одбиј на глупост,или врати му со иста мера,без жалење кон повисоки инстанци :).
|
||
|
||
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па мрш во косово мамето твое неблагодарно копиле едно арнаутску црву еден подчовечки.
|
||
|
||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e jas sega ne pocnav izvini
kade pisuvam jas toj kako zalepen doaga posle mene ne znam sto mu e na covekot pa na nekoi temi pocnal da kazuva i za intimni raboti pa pretostavam sto e ..... |
||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
no comentar sum ti kazal nemas um za diskusija i nema da ti repliciram ova e kraj |
||
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Преинтимна работа и тоа,веќе ***** ми го потече,ај мрш негде во некое дувло кавказко,кај шо ти одговара степенот на смрдеа.
|
||
|
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Edno prasanje: da li moderatorite imaat pravo da komentiraat nastani ili samo da gi postavuvaat za temi?
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
Внеси реплика | страница <1 5051525354 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |