IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5051525354 295>
Автор
Порака
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 01:27
Деспот,прва класа :)

Heil Moira !
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 01:29
Originally posted by mileg mileg напиша:

Originally posted by moira moira напиша:

Ај те молам смири се и не почнувај пак, доста е од твоите забелешки, ги
знаеме сите и сметам дека нема потреба да се повторуваш, особено не да
шириш овакви невистини за било кој модератор или член на Идивиди.

Модераторке нема тука ништо невистина,тука се е вистина.Е тоа е прекршени правила од страна на твојот колега.

...те замолив веќе неколку пати да престанеш со овие игри...не се о ред воопшто...а и уморни сме сите од ваквите твои конструкции...

Изменето од moira - 19.Ноември.2008 во 01:29
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 01:30
Originally posted by ZoraNaSlobodata ZoraNaSlobodata напиша:

Heil Moira !

...тука да се расправаш...а не по темите...тука ти се преместени постовите...се надевам дека пред да ме поздравиш ги забележа...

...поздрав...
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 01:33
Модераторќе ако го бранете вашиот колега бранете си го.Ама тоа што го велам јас вистина е.Администаторот рече дека ќе преземе мерки против кршење на правилото за однесување.Оваа се однесува на колегата сега што се крие и за мене не постои друг модератор туку само вие сте.Сакам да го повикате да се вклучи па ке си се разбереме преку пп со него.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 01:36
Originally posted by moira moira напиша:

Heil Moira !
...тука да се расправаш...а не по темите...тука ти се преместени постовите...се надевам дека пред да ме поздравиш ги забележа......поздрав...

Видов,и не почнав јас да се расправам прв,само вратив на провокација.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 01:51
Видов,и не почнав јас да се расправам прв,само вратив на провокација.[/QUOTE] Сакам да ми кажеш во врска со другиот модератор нели треба да се преземе мерки за навреда?Па мене ме навреди со вулгарен збор и сега треба да се санкционира,а не пак да биде тука како модератор.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 01:52
Originally posted by mileg mileg напиша:

Видов,и не почнав јас да се расправам прв,само вратив на провокација.
Сакам да ми кажеш во врска со другиот модератор нели треба да се преземе мерки за навреда?Па мене ме навреди со вулгарен збор и сега треба да се санкционира,а не пак да биде тука како модератор.[/QUOTE]

Koj e toj moderator?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 01:56
па бојан81 тој ме нападна сп вулгарен збор и сака сега да му простам.Ама заради тоа си има администратор.Се пожалив на него и ми кажа дека ке презее нешто ама до ден денес уште е како модератор.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 02:00
Јебига,не сме мали деца па и ти,на негова чест ако те навредил без причина,одбиј на глупост,или врати му со иста мера,без жалење кон повисоки инстанци :).
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 02:52
Па мрш во косово мамето твое неблагодарно копиле едно арнаутску црву еден подчовечки.
Кон врв
Red`Black Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 845
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 02:52
e jas sega ne pocnav izvini
kade pisuvam jas toj kako zalepen doaga posle mene
ne znam sto mu e na covekot

pa na nekoi temi pocnal da kazuva i za intimni raboti
pa pretostavam sto e .....
Кон врв
Red`Black Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 845
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 02:54

Па мрш во косово мамето твое неблагодарно копиле едно арнаутску црву еден подчовечки.

no comentar
sum ti kazal nemas um za diskusija
i nema da ti repliciram ova e kraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 02:54
Преинтимна работа и тоа,веќе ***** ми го потече,ај мрш негде во некое дувло кавказко,кај шо ти одговара степенот на смрдеа.
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2008 во 23:48
Edno prasanje: da li moderatorite imaat pravo da komentiraat nastani ili samo da gi postavuvaat za temi?
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5051525354 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,189 секунди.