![]() |
|
Ваша песна,состав или што било напишано |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 138> |
Автор | |
Дак ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Зошто не ставате свое има или иницијали на вашите песни?
Мислам песните се супер. |
|
Љубов и само љубов
|
|
![]() |
|
Дак ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Оваа песна мене многу ми се допадна ![]() |
|
Љубов и само љубов
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Навистина zbunet продолжи да пишуваш во тој стил
![]() |
|
Љубов и само љубов
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Молчи
Молчи го моето име Сè додека не го заборавиш. Молчи ги моите стапки Сè додека не ги изгубиш. Молчи ја мојата насмевка Сè додека не ја избришеш. |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Тишина во срцата мирни
во заборав заминато се она што со нас врска нема. Чекори ли се тоа или лебдење само секако шушка и уши наежени да бидат знаат како наводници на образи румени заради мотивот над сите мотиви. Насмевка раскошна печат небришлив за времиња сите ветерот во заднина мелодија тивка на насмеан рефрен од кои усни нешто на мед потсеќа. |
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
![]() |
|
![]() |
|
Прекрасно ![]() |
|
Љубов и само љубов
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Го чекам душичето мое
да ме сака да ми каже како и вчера како и утре што ќе го сакам. Ко балон се дувам од збор тој еден само па макар и пукнал ако. Да ме гушне да ме цмокне макар ко како снег се растопил ако, макар последно нешто на свет видел очи нејзини, ептен ако. Ај мори кај си досега ? |
|
![]() |
|
Фучи ветер
земја подига во мои раце птицата умира а требаше да пее и не е само тоа, ех да е само тоа, нешто во ред не е одамна ме гризе шуплив ме остави, ме тера да се борам иако изгледи немам. Волкот ржи пак ми е се враќа од беспатие кон никаде што се губи да ме земе и однесе онаму каде се е без траги зад себе. |
|
![]() |
|
Не сум оној
шта да те заштити може не сум оној од прикаските за кој те венчаа уште мала, уште неука. Колку е лесно колку е мило да веруваш дека ќе ти дојде оној кој никому не дошол јавајќи коњ кој никогаш не постоел. Жал ми е само што добар глумец не сум жал ми е само што сеуште образ имам. |
|
![]() |
|
Секое делче
од тебе допрено поинаку изгледа во самракот секој светулки играат баш таму и само таму заради зрак светлина од тебе излезена со топлина скокотлива таму завек задржана. Снегот вее не те ни допира ветрот наоколу силно дува само те погалува, а мене кон тебе ме турка зошто чекорот мој за него спор е и прашина дига да завее погледи туѓи и слобода ни даде. |
|
![]() |
|
Не ми се мести
со лице така мачко една мила оти да заборавам каде сум лесно знам, не ми се смешкај онака кога мисли видливи се како турнат знак зошто огранучувања нема, не ме пипкај ко случајно како онаму каде да збеснам знам, не ме гледај така како кога сами сме со желба и мисла една, да ме играш немој мачко една мила топче од вуница не сум, па до кога мислиш дека ќе трпам јас ? |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 138> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |