IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - Свеќи
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Свеќи

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 16>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2008 во 08:56
Originally posted by bratljube bratljube напиша:

Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Бог и рап газење%20од%20смеењеабе луге што нема да направите веке од христијанството....за жалење сме тага

Gospod rap ne zabranil, ama ikoni zabranil.

pa sega zalete si se.
Жити се!? Каде го прочита тоа бе „брат„????
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Pentakostalec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јули.2008
Поени: 583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pentakostalec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2008 во 09:03
BOG ne zabranil muzika...a svekji zabranil vo 1 pravilo poz
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2008 во 09:04
ај да го видам тоа прво правило голема%20насмевка
еден се буни за икони друг за свеки голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Maran Ata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2008
Поени: 3669
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maran Ata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2008 во 09:20
Originally posted by Pentakostalec Pentakostalec напиша:

кое ти е тоа правило, брат?
+ Љубовта покрива многу гревови +
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2008 во 09:26
затоа типчето виде дека му го бараме тоа правило и се исклучи...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pentakostalec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2008 во 09:30
hihihi greskaaa BOG zborva tamu za ikoni brat4e abe aj praam muzika i pisuam ne ja biduva dve rab:D:D

Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2008 во 09:32
детево навистина ме разочара...прво со фактот зашто тргнал во таква црква второ зашто не знае да се извади од кашата во која сам влезе трето зашто е само дете 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maran Ata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2008 во 09:37
Мене не ме разочарува затоа што е дете, мило е, ама ме разочарува тоа што ќе пише нешто, а нема аргументи. Ме рзочарува тоа што ги суди другите, а секој си ја има гредата во своето око.
Кон врв
makarios Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 20.Октомври.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1282
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај makarios Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2008 во 09:38
Originally posted by Maran Ata Maran Ata напиша:

Originally posted by Pentakostalec Pentakostalec напиша:

кое ти е тоа правило, брат?

Прво правило: Не користете свеќи. трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2008 во 09:38
А прашај го зашто тргнал во таква црква...уше толку ке се разочараш мила намигнување
Кон врв
Tetratka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Септември.2008
Локација: дрвара
Поени: 5153
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tetratka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2008 во 09:39

детево навистина ме разочара...прво со фактот зашто тргнал во таква “црква“ второ зашто не знае да се извади од кашата во која сам влезе трето зашто е само дете 

Остави ги децата да си играат - со свеќи...

или подобро не, можно е пожар да направат...газење%20од%20смеење

за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pentakostalec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2008 во 09:39

детево навистина ме разочара...прво со фактот зашто тргнал во таква црква второ зашто не знае да се извади од кашата во која сам влезе трето зашто е само дете 
<div style=": ; width: 28px; height: 28px; : 1000; display: none;">

znaes me mrzese da pisuam i objasnua oti praevc muzika ama eve zavrsiv 1 pravilo ako ne go znaes glasi:

"ne preslikuvaj nisto od ona sto e na neboto,na zemjata, i pod zemjata"

posle ISUS nigde vo bibliata ne vika svekji da palime na ikon i ne mozam da povtoruam a musicata BOG ja sozdal sekoa muzika e kreirana od BOG samo zavisi za so kje ja koristis,za devojki ili za BOZJA slava.

kaj vika BOG vo biblata da palam svekji???

jas kazav za muzikata pozz GOLEMI tipki
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maran Ata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2008 во 09:40
Пентакосталец, дали во твојата црква имате кандила?
Знаеш што е тоа кандило?
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pentakostalec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2008 во 09:41
cekam odgovor ednas za sekoas pa kje praime muabet
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.