![]() |
|
Каков мобилен имате? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 25> |
Автор | |
kuzmanov ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sagem my721x i nemozam da najdam nikade usb driveri se e na francuski ako moze nekoj da mi najde neka stave linkce fala.
|
|
![]() |
|
BACHIOS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
sony ericsoon K850i
|
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
si go poracav iPhone, cekam da mi dojdet.... ako ne mi go grabnat odma
![]() ![]() ![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ubavo telefonche,...paganche!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
ееееееjjjjjj, брзичок, па каj се губиш ти?
![]() ![]() ![]() а каков е твоjов? Изменето од pagane - 13.Ноември.2008 во 12:03 |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
pogolem,...
aaa,..mislish na telefonot?! pa,..k750i |
|
![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() иначе sony ericsson имам...т 630.од пред 4 години,и не го мењам сега засега,нема потреба. Изменето од fiks - 13.Ноември.2008 во 12:22 |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Имам еден со изгорено екранче и не можам да бирам, може само да ме бираат. Симболика ? Ма нема везе, така се погодило.
|
|
![]() |
|
i ovoj ,..konfuziraniov,..ushte bil tuka!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Па кај да одам ?
![]() |
|
![]() |
|
hahaha,..butaaaaj!..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
biljana.madrid ![]() Сениор ![]() ![]() Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
![]() |
|
Прилепчанка
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ОВОЈ ТЕЛЕФОН ГО КОРИСТАМ СКОРО 3год., И НЕ ГО МЕНУВАМ ДОДЕКА НЕ ОТКАЖЕ СКРОЗ ... ЗАСЕГА Е СУПЕР ВО СЕ, НИ БАТЕРИЈАТА НЕ Е СМЕНЕТА ... КОГА ЌЕ ИМАМ ПОТРЕБА ДА КУПАМ НОВ ТЕЛЕФОН СИГУРНО ПАК ЌЕ БИРАМ "SAMSUNG: |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |