|
Математика |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 23> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znaat mislat deka sme vekje kaj svalerkite a nie lupame bez vrska gledas ti ne otkri kolku so sme ocigledni gubitnici orden bibe za tebe Изменето од anakin - 13.Ноември.2008 во 09:06 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со убави два поста си збришавме бибе
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се збунив...во рачунањето
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И да знаеш Бибче, во право си! Абе стварно ова нашава е нездрава работа! Еве, си одам! Р.Ѕ. Господ здравје да ти даде, што ми најде алиби за да не ја решавам задачава на Анакин |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Anakin istata zadaca(samo jas 6 topcinja staviv) ja postaviv pogore i uste cekam da mi kaze nekoj odgovor
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се јавил третиот во редот и му рекол на царот дека има бела капа. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako znaeme tezina so dve merenja ako ne znaeme tezina so tri merenja aj pod b, so tri merenja no ne 6 nego 12 topcinja |
|
|
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde i jas edna zadacha da postavam
Trojca stranci vleguvaat vo hotel zaedno so edno momche koe im pomognalo okolu kuferite Se dogovorile da gi podelat troshocite - barale samo edna soba -Imate li soba? - go prashale recepcionerot -Imame - odgovoril toj -odlichno i-izvadile sekoj po 10 dolari da platat za sobata = 30 dolari vkupno - Ne,ne , gospoda rekol recepcionerot -toa e premnogu. Sobata chini 25 dolari - i izvadil 5 dolari kusur. - Trojcata stranci mu dale na momcheto shto im pomognalo okolu kuferite 2 dolari i sekoj zemal po 1 dolar kusur , shto znachi sekoj platil po 9 dolari Znachi 9 dolari*3 =27dolari + 2dolari na momcheto = 29dolari Kade e ushte 1dolar? |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
25 dolari kaj gazdata na hotelot
2 dolari nosacot 3 dolari sekoj vo dzepot e 30 oki uzivaj |
|
|
|
Petkovsky
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama site znaeme deka toa e taka. Forata e da kazes sto e pogresno vo navedenoto resenie. |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bato
voskata se kacuva po vlaknoto toa e zadaca za kompletna inteligencija a ne ovie izvrteni matematicki tralala koi se vekje treti pat postaveni voskaaaaaaaaaaa, be IQ test , a ne matematicki c c c cc a ja resi samo Lady Blue c c c c Изменето од anakin - 14.Ноември.2008 во 19:43 |
|
|
|
Petkovsky
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa kako sto gledam, temava se vika Matematika, ne IQ.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |