|
СОВЕСНОСТ... |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Covek kolku mnogu i da go ima nema da mu nasteti.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa jas nikogash i ne lazam.....
samo..... koga treba demek po potreba.......ke namalam...... ili ke zgolemam...... za da se izvadam bezbolno od situacijata.... neliiiiiiiii |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas pravam toa sto mislam deka treba da go napravam, vo opredelenata situacija....ako treba i lazam, bez lazenje ne e interesno.
Sto ako znaeme se za nasiot partner??? Ke nema ljubomora, a so toa namalena ljubomora, namalena ljubov.
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убаво кажа Зен-ако признаеш нешто, нешто сосема безначајно, што не е од никакво значење за врската-нема да ти се прости-туку ќе ти се допише одозгора.
Затоа искуството ме научило дека некои работи треба да си ги задржиш за себе, не мора све да се кажува затоа што некогаш од ништо- ќе излезе Нешто, па оди докажувај се после.
Не сум лажга по природа, не манипулирам ама одредени мисли си ги чувам за себе и ич не ме гриже совест.
Не ме гризе затоа што сметам дека не сум направила ништо со што сериозно можам да си ја загрозам врската.
Старите викаат -Здрава нога во трн не ставај.
Е сега ако си грешел ептен а те гризе совест е ствар на одлука за откривање на вистината.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |