|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 277> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sorry we didnt know it was invisible |
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Udaje se baba za dedu. Pita ga baba šta ima od pokretne i nepokretne imovine. A deda odgovara: - Od pokretne imam vilicu, od nepokretne k...c ! |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
elen4e-eli
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е мене што ме изнасмеа последно? хмм..... е да ми текна сеа! Една порака од школската а мобилниот ми беше во џеб, пораката гласи:
Зашто ме такој глупаво гледаш? Па ја сам само твој мобилан! Ја сакаше само да искочу малце на свеж ваздух, да ти кажу право много ти е т'мно и тесно у џеб. Овакој е боље! ФАЛА! (инаку пораката е на кумановски, се надевам ќе разберете ) |
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Останати спортови (1 посетител(и))
Ракомет, куглање, пливање, висење по форуми... e stvarno ne se normalni.... |
|
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jednog dana upoznala sam jednog divnog
> gospodina i > zaljubila > > > > se. Kad je > > > > postalo jasno da cemo se uzeti, odlucila sam > prestati jesti > grah. > > > > Nekoliko mjeseci kasnije, na moj rođendan, > pokvario mi se > auto > > > > dok sam se > > > > vracala kuci s posla. Obzirom da sam zivjela na > selu, pozvala > sam > > > > muza i > > > > rekla mu da cu kasniti, jer sam morala pješice > kuci. Iduci > tako, > > > > uz put > > > > sam naisla na jednu malu krcmu iz koje se sirio > miris graha i > ja > > > > jednostavno > > > > nisam mogla odoljeti. Posto sam imala > pješačiti jos milje > i > > > > milje, pretpostavila sam da cu se putem > osloboditi svih > nuspojava > > > > dok ne > > > > stignem kuci. Usla sam u krcmu i za cas posla > sam "sredila" > tri > > > > porcije > > > > graha. Kad sam nastavila pješačiti, potrudila > sam se > osloboditi > > > > svih > > > > plinova. > > > > Kada sam stigla, moj muz je bio radostan sto me > vidi i veselo > je > > > > rekao: > > > > - "Draga, imam iznenađenje za > veceru!" > > > > Zatim mi je stavio povez preko ociju i odveo me > do stolice > za > > > > stolom za > > > > večeranje. Sjela sam, i bas kad je htio da mi > skine > povez, > > > > zazvonio je > > > > telefon. Natjerao me je da mu obećam da necu > dirati povez dok > se > > > > ne vrati, i > > > > otisao se javiti. Grah koji sam pojela je jos > uvek radio > i > > > > pritisak je > > > > postao nepodnosljiv, tako da sam iskoristila > priliku dok se > moj > > > > muz ne > > > > vrati, nagla se na jednu stranu i > 'pustila' jedan. Ne samo da > je > > > > bio glasan, > > > > nego je i smrdio kao kad kamion s gnojom, > prolazeci pored > pilane, > > > > pregazi tvora. Uzela sam salvetu s krila i > zustro otpuhala > smrad. > > > > Zatim sam > > > > se nagnula na drugu stranu i odvalila jos tri. > Smrad je bio > gori > > > > od kuhanja > > > > kupusa. Naculivsi usi na telefonski razgovor u > susjednoj > sobi, > > > > nastavila sam > > > > ovako da nizem narednih nekoliko minuta. > Zadovoljstvo je > bilo > > > > neopisivo. > > > > Kad je pozdravljanje preko telefona oznacilo > kraj moje > slobode, > > > > ucinila sam > > > > jos nekoliko brzih kruznih pokreta salvetom da > sve > provjetrim, > > > > vratila > > > > salvetu > > > > na krilo i uz osecaj zadovoljstva i olaksanja, > spustila ruke > na > > > > krilo. Lice > > > > mi je sigurno odavalo najneviniji moguci izraz > kad se moj > muz > > > > vratio i > > > > ispričao sto se tako dugo zadrzao. Pitao me > jesam li virila a > ja > > > > sam ga > > > > uvjerila da nisam. U tom trenutku, skinuo mi je > povez i > dvanaest > > > > gostiju > > > > koji > > > > su sjedili za stolom u glas je > uzviknulo: > > > > > > > - "Sretan rođendan!" > > > > Pala sam u nesvjest. |
|
|
|
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1981. godina
1. princ Charles se oženio 2. Liverpool postao prvak Evrope 3. umro Papa 2005. godina 1. princ Charles se oženio 2. Liverpool postao prvak Evrope 3.. umro Papa Pouka1: kada princ odluči da se oženi treći put, a Liverpool zaigra u finalu Lige Šampiona, treba upozoriti Papu! Pouka 2: kada princ odluči da se oženi treći put, a papa umre, treba se kladiti na Liverpool. |
|
|
|
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na intenzivnom odjelu sarajevske bolnice pacijenti su uvijek umirali u
istom krevetu i to svake nedelje u 11 sati, a bez obzira na njihovo stanje. Lijecnici su postali vrlo zabrinuti jer nikako nisu mogli ustanoviti sto je uzrok umiranju pacijenata. Neki su lijecnici cakpretpostavljali da se radi o nekakvoj natprirodnoj pojavi. Jedan dan su odlucili okupiti radnu grupu koja ce konacno uspjeti odgonetnuti sto se dogadja. Jednu su se nedjelju okupili oko kreveta nekoliko minuta prije 11 sati i to zajedno sa sestrama i specijalistima iz svih podrucja medicine. Neki od njih su uzeli drvena raspela, neki bibliju , a neki bijeli luk kako bi se zastitili od zla.... Kad je sat konacno otkucao 11 odjednom se u sobi pojavila Rasmira Safic Novak,cistacica koja radi nedeljne smjene, udje u sobu, iskljuci sistem koji pacijenta odrzava u zivotu i ukljuci usisavac. |
|
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
........definitivno vo sobranieto ,za vreme na sednicite go zabranile pushenjeto
.......da ne se potpalat ,dodeka tresat prazna slama.........
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
~Донеси ми чаша вода и медени срциња, исклучи го шпоретот во кујната и смени ја водата на кучето. ~Да не сакаш и музичка желба? ~Да, ама нејќам ти да ми ја пееш. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VCERA NA YOUTUBE GI GLEDAV TOP LISTA NADREALISTA STVARNO SE LUDNICA SE IZNASMEAV.........
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Повикот од Таџикистан и типот од таму што се дереше покушавајки на руски да збори
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |