![]() |
|
Антивируси, Antispyware (општа дискусија) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 30> |
Автор | |||
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Updetirahe na antivirus nema veza so Windows dali e licenciran |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
ЕЈ ДЕЧКИ ПОМОШ
САМО ШТО МИ СТИГНА UPDATE НА НОРТОН АМА НЕ МИ Е ЛИЦЕНЦИРАН WINDOWS СЕГА ШТО????????? |
|||
![]() |
|||
Red`Black ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
||
Ne koristam antivirus :)
Deep frez |
|||
![]() |
|||
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
||
Zavisi ako nekoja aplikacija nosi malciozen Software pri instalacija treba da kaze,pozelno bi bilo na 2-3 nedeli da mu pravis eden skan nema nis da izgubis |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
ХАКЕРИШТА ПОЗДРАВ!!!
ОД ПРЕД НЕКОЈ ДЕН КОРИСТАМ "NORTON", ... ДАЛИ ТРЕБА ДА МУ ПРАВАМ "SCAN", ИЛИ ТОЈ САМИОТ ЌЕ МИ ЈАВУВА АКО НАЈДЕ НЕКОЈ ВИРУС? ... ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
||
Еј куме дај пушти некое линкче ако знаеш за Mcafee пошто ме мрзи да барам и симнувам некоја невалидна верзија а само уште тој не сум го пробал
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
GodFather3 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
||
duri ni crack ne treba |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
GodFather3 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
||
Imam dobra klekcija antivirusni.
Kaspersky 7 i 8 (Av i Is)+ not blacklisted keys Avira Premium 2008 Bit Defender Total Security 2008 Build 11.0.16 ESET.Smart.Security.v3.0.672 Mcafee Total Protection 2009 (mislam deka e najdobra) McAfee.Virus.Scan.Enterprise.v8.5i Norton Antivirus 2008 Norton Internet Security 2009 Rising Antivirus 2008 Spy Hunter S AdAware_7.1.0.8_Pro site moze da se registriraat Ako nekoj saka link neka pishe PP Momentalno Koristam McAfee total protection 2009, iako nekoi vikaat deka Kaspersky e najdobar. Jas vikam deka ne e od ednostavna pricina sto firewall-ot pravi ogromni porblemi (ristrikcii na download/upload) so internetot Изменето од GodFather3 - 18.Ноември.2008 во 15:13 |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
||
И што нон стоп ќе се замарам јас ќе барам клучеви, зошто едноставно не снимиш пример авг :) никогаш нема да имаш проблеми со клучеви, а пак ја имаш посакуваната заштита, се разбира ако не влегуваш на некој страни со кракови и порничи и слично сигурно нема да налепиш на некој кузнеј какви вируси или пак ќе имате хакерски напради и слично, тој што сака вистински да се заштити си купва , прејак фаервол и комплет интернет безбедност која ќе биди супер сетирана. |
|||
![]() |
|||
||
Pa toa e be glup znam so sakas da kazes deka,pri odreden update na kaspersky ke go stavi klucot vo crna lista a ti imas li slusnato za stranica so redovno updetuvaat klucevi za kis 2009 i 7.6 i dalje kako ja neam problem so klucevi se vie imate |
|||
![]() |
|||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
||
ја зборувам едно он друго.
какво хакериште си еј, страв ме фаќа |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
||
па шутрак еден на блеклиста ќе го стави антивирусот (при апдејтот ке познае дека е кракнат) единствено ако ти е лиценциран и се како што треба, можеш апдејт без проблеми да правиш (едит: ова се однесува на kaspersky) Изменето од Izzie - 08.Ноември.2008 во 23:44 |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
eve vidi voa simni i instaliraj tuka
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |