|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 51> |
Автор | |
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си ќутат они, си слушнала за изразот молчењето е злато, ќе ги исцедат после на Суд |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zenite se mali deca sto si igraat so plastelin t. e. mazi i po mnogu igranje koga plastelinot ke pocne da se roni se rasplakuvaat i razocaruvaat
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А жените не изневеруваат
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зашто се дебили ете затоа
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
mmomirovski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи нема потреба од друга тема Зошто жените изневруваат, изгледа се по дифолт машките да изневеруваат
Изменето од mmomirovski - 04.Ноември.2008 во 23:38 |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
така нешто
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zashto maskite izneveruvaat,hahahhah.....pa i zenite izneveruvaat...mazi sami ne izneveruvaat imaat soigrac koga pravat neverstvo ........
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako zasluzuva..
ja izneveruvam.. ako ne.. hmmmmmmmmm... ama slusaj sega... sekoja zasluzuva.. osven onaa koja ne zasluzuva... P.S. mnogu plitka misla ... dali... Изменето од којсумјас - 05.Ноември.2008 во 16:07 |
|
butterfly1436
Нов член Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izneveruvaat zatoa sto im stanalo dosadno zatoa sto partnerot ne se trudi veke da mu bide interesen i faka krivina
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So kogo ke izneveruvaat ako zenite se posteni ? So masko ?
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
докажуват си дека се уште се IN... или онлаjн.
Изменето од pagane - 08.Ноември.2008 во 08:49 |
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum vo brak.
nekoj pogore prasha. a se soglasuvam so zbunet. so kogo izneveruvaat. pa ima i zeni shto izneveruvaat. pu pu ,ne sum edna od niv,za sega ne. |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikad ne reci NIKAD
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
баш е верно. |
|
Внеси реплика | страница <1 3031323334 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |