|
Математика |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 23> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega kje se bavis so mojot izgled ili kje ja ostavis zadacata evan da ja resi
?????????????? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AGAIN za Enangelos
EDEN COVEK IMA VLAKNO NA GLAVATA DOLGO 5 cm POCNUVA DA SE KAZUVA VOShKA PO NEGO SO BRZINA 1 cm/h VLAKNOTO RASTE 0.1 cm/h ZA KOLKU VREME VOSKATA KJE SE KACI GORE???? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Petkovsky
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikad nema da se kaci zasto vlaknoto nema da prestane da raste. Off topic: mora sekogas da se gazis od smeenje koga ja postavuvas zadacata? XD |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa nemoram, no e stavena namerno toa smajli, da ve navede na prav pat vo resavanjeto no , izgleda nepomogna aj sega ozbilno kje ja resavas ili ne???? ako sakas mozam da , ti dadam mala pomos? Изменето од anakin - 06.Ноември.2008 во 23:15 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mala pomos:
znaes kako izgledat zenite,koga kje kazat lele za farbanje sum???? |
|
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бидејќи врвот на влакното се одалечува од вошката, следува дека во однос на врвот на влакното вошката се движи со релативна брзина од v = 1cm/h - 0.1cm/h = 0.9cm/h.
Времето за кое вошката ќе се искачи до врвот е: t=S/V = 5/0.9 = 5.56h
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
navistina ste teski uf pitaj gi zenite kako izgledat koga se za farbanjeeeeeeeeeeeeeee evaaaaaaaaaaaaaaaaaan priberi se |
|
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
5 saati se vo prasanje de...tuuuuuuuu za edna voshka bilo rabotava
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pametna taa na Anakin samo ti znaes deka kosa raste od koren hahahahahah |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nedavam pojkje zadaci oti samo ubavicite gi resavat
|
|
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... negde Gospod daval pa se zaboravil ......
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Petkovsky
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve be ovaa, zasto mi ja ignorirate? :] |
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |