![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10121013101410151016 1402> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
сдк ми ја зема репликата
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
сдк...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
сдк ја заборавив сега репликата
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
sdk..i jas go vidov zagor...denje..i sega...zagor
![]() Изменето од mamamd - 05.Ноември.2008 во 23:08 |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Sdk....pak zatisje pred bura
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ...ti mene,ama i jas tebe... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Sdk...milo mi e sto te gledam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
сдк...фала на пажња
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
СДК
Але алеееееее Партизан алеее Свето име јеее Вечно живече Нему дајем све Але алееееее |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Sakam da kazam ...imase edna tema, zabelezav ili zabelezuvam deka , ne znam tocno, retko doagjam ovde, no ja nema.... pa ovde ke napisam
SDK deka zabelezav, nekoe vreme veke nema edna licnost, mislev verojatno se razminuvame...no denes zabelezav ja nema ni na mestata na koi bese... ne znam od koja pricina ja nema, no mnogu mi e zal ![]() |
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
СДК
леле колку многу работите ![]() |
|
![]() |
|
.....ne be,taka ti se cini....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
СДК - па сите на Skype тврдат дека са зафатени со работа
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10121013101410151016 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |