![]() |
|
Idividi foto(fobija) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 10> |
Автор | ||
zatko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
A za tvoja informacija(tegla)nemam vreme jas da stavam po deset fotki na sajtovi,edinstveno kaj sto stavam i toa retko e na FIV,
isto taka za tvoja informacija mojata kompanija raboti od videoprodukcija,film(35mm)reklami i fotografija samo da znaes deka znam sto kazuvam koga ti gi spomnav gore navedenite raboti,zapoznen sum i kaj nas a i posiroko sto i kako se raboti zatoa me nervira koga ke pocnat da mi drzat lekcii za toa sto i kako se rabotelo vo svetot |
||
www.blissvp.com
|
||
![]() |
||
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
|
zatko, edinstvenata prednost sto mozham jas da ja zabelezham e shansata da se pripadne na edna golema megjunarodna komuna, a so toa i da se ostvarat kontakti so povekje lugje koi imaat slichni intresiranja vo fotografskata tehnika i umetnost.
Za nekoj toa mozhebi e vazhno, a za drug verojatno ne... site sme razlichni. ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 388 |
|
Zoran ti bi trebalo da znaes,biznis relacii ne se ostvaruvaat na fliker ili photonet i mnogu drugi
se znae sto treba ponuda kvalitet profesionalnost,a ne prazna slama toa najmalku gi interesira |
||
www.blissvp.com
|
||
![]() |
||
phoenix ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
|
tegla, seriozen si? ![]() |
||
![]() |
||
Tegla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
|
Zatko, ne moras da stavas fotki na sajtovi, nikoj ne te tera, pa ni jas sega. Ubavo ti napisav sto se prednostite, a ti ako ne gi gledas ili ne sakas da gi vidis, toa si e tvoe razmisluvanje i go pocituvam. A, za nivoto na rabotata vo MK i Australia ne sakam da praam muabet, ama kolku da znaes deka nema vo AUS podobar profesionalec vo mojata rabota od mene. Toa ti go tvrdam. Ne deka sum podobar, ama ne sum ni polos. Изменето од Tegla - 06.Ноември.2008 во 09:32 |
||
That is called grain. It is supposed to be there.
|
||
![]() |
||
Tegla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
|
Kako bi bilo nekoj tvoite fotografii da gi spomnuva taka? Ne velam deka se dobri, ama nikoj nema pravo da gi trgne na sajt kako FIV, Flickr, Photo.net, itn.. |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Tegla,nikade ne rekov deka nema da stavam fotki naprotiv sum protiv site koj se protiv sajtot,a kade toa si rabotel 35mm film ako moze da se znae
|
||
www.blissvp.com
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Tegla po sto zakluci deka svadbite mi se specialnost
|
||
www.blissvp.com
|
||
![]() |
||
|
Go izeditirav postot, nema potreba da se ubeduvame koj sto kako, deka muabetov vodi kon raspravija, a najmalku toa go sakam so nekoj na forumov Pozdrav. |
||
|
||
![]() |
||
|
Kolku sto mi teknuva na tvojot sajt imase najmnogu takvi fotografii. Gledam sega deka se poprava, dopolnuva ili sto i da e. Ne e bitno. Ne gledam na svadbite kako loso. I toa e odlicen biznis koj i jas bi go rabotel bez problem. |
||
|
||
![]() |
||
|
Pocnuvajki na FDU koga studirav Filmska Montaza, pa mnogu, mnogu..... Sepak toa studirav - Film. I toa mi e profesija - Filmska Montaza i Postprodukcija. |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
prvo sto rabotis,(mislam sto ti e specialnost) a za toa dali si dobar ili los drugi ke kazat,vtoro najmalku sakam karanje narocito so svoi luge makedonci,ako nesto sum rekol a da ne ti se bendisalo slobodno kazi
I stvarno ako si tolku dobar kako sto tvrdis zosto ne prosetas malku do Avstralija pa moze i zaedno da izrabotime nesto No hard feelings |
||
www.blissvp.com
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
koja godina bea studiite?
|
||
www.blissvp.com
|
||
![]() |
||
phoenix ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
|
E vidi Tegla, bas vo toa e i poentata...takvite fotografii i treba da bidat "trgnati",ne bukvalno neli. Znaci ne bukvalno odstraneti od sajtot (fakt e deka na sajtot sekoj moze da postavi fotografija i nikoj nema pravo da mu ja trgne) TUKU GRUPIRANI POSEBNO. Na avtorite na vakvite fotografii (se vklucuvam i sebesi) im trebaat konstruktivni komentari od majstori ,kako tebe na primer, koi ke gi navedat sto treba da izmenat vo svojata rabota so sto bi naucile poveke za fofografijata. Na FIV nedostasuvaat STRUCNI komentari... ama za toa treba malku entuzijazam i nesto poveke energija od strana na profesionalcite , koi sekako gi ima na sajtov. Za toa sajtot e i padnat na bazalno nivo. p.s. uste ednas, koga gi posociv fotografiite, celta mi bea tokmu fotografiite, a ne avtorite! (btw Tegla, ne mi objasni poradi sto da se zasramam?!) Pozdrav, Phoenix "QUOT HOMINES TOT SENTENTIAE" Изменето од phoenix - 06.Ноември.2008 во 13:47 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |