IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Idividi foto(fobija)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Idividi foto(fobija)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 10>
Автор
Порака
zatko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2005
Локација: Australia
Статус: Офлајн
Поени: 388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2008 во 04:00
A za tvoja informacija(tegla)nemam vreme jas da stavam po deset fotki na sajtovi,edinstveno kaj sto stavam i toa retko e na FIV,
isto taka za tvoja informacija mojata kompanija raboti od videoprodukcija,film(35mm)reklami i fotografija samo da znaes deka znam sto kazuvam koga ti gi spomnav gore navedenite raboti,zapoznen sum i kaj nas a i posiroko sto i kako se raboti zatoa me nervira koga ke pocnat da mi drzat lekcii za toa sto i kako se rabotelo vo svetot

www.blissvp.com
Кон врв
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2008 во 04:24
zatko, edinstvenata prednost sto mozham jas da ja zabelezham e shansata da se pripadne na edna golema megjunarodna komuna, a so toa i da se ostvarat kontakti so povekje lugje koi imaat slichni intresiranja vo fotografskata tehnika i umetnost.

Za nekoj toa mozhebi e vazhno, a za drug verojatno ne... site sme razlichni.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2008 во 04:43
Zoran ti bi trebalo da znaes,biznis relacii ne se ostvaruvaat na fliker ili photonet i mnogu drugi
se znae sto treba ponuda kvalitet profesionalnost,a ne prazna slama toa najmalku gi interesira
www.blissvp.com
Кон врв
phoenix Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 16
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај phoenix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2008 во 08:52
Originally posted by Tegla Tegla напиша:

Originally posted by phoenix phoenix напиша:

moze ...samo treba da se izdvoi kakolot:

http://foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=53849
http://foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=53848
http://foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=53817
http://foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=53809
http://foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=53808
http://foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=53779

i t.n.....
Zasrami se. So koe pravo????? изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеSRAM DA TI E изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување

tegla, seriozen si?
Кон врв
Tegla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2007
Поени: 2213
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2008 во 09:16
Originally posted by zatko zatko напиша:

A za tvoja informacija(tegla)nemam vreme jas da stavam po deset fotki na sajtovi,edinstveno kaj sto stavam i toa retko e na FIV,
isto taka za tvoja informacija mojata kompanija raboti od videoprodukcija,film(35mm)reklami i fotografija samo da znaes deka znam sto kazuvam koga ti gi spomnav gore navedenite raboti,zapoznen sum i kaj nas a i posiroko sto i kako se raboti zatoa me nervira koga ke pocnat da mi drzat lekcii za toa sto i kako se rabotelo vo svetot

Zatko, ne moras da stavas fotki na sajtovi, nikoj ne te tera, pa ni jas sega.

Ubavo ti napisav sto se prednostite, a ti ako ne gi gledas ili ne sakas da gi vidis, toa si e tvoe razmisluvanje i go pocituvam.

A, za nivoto na rabotata vo MK i Australia ne sakam da praam muabet, ama kolku da znaes deka nema vo AUS podobar profesionalec vo mojata rabota od mene. Toa ti go tvrdam. Ne deka sum podobar, ama ne sum ni polos.

Изменето од Tegla - 06.Ноември.2008 во 09:32
That is called grain. It is supposed to be there.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2008 во 09:18

tegla, seriozen si?

Kako bi bilo nekoj tvoite fotografii da gi spomnuva taka? Ne velam deka se dobri, ama nikoj nema pravo da gi trgne na sajt kako FIV, Flickr, Photo.net, itn..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2008 во 09:27
Tegla,nikade ne rekov deka nema da stavam fotki naprotiv sum protiv site koj se protiv sajtot,a kade toa si rabotel 35mm film ako moze da se znae
www.blissvp.com
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2008 во 09:32
Tegla po sto zakluci deka svadbite mi se specialnost
www.blissvp.com
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2008 во 09:33

Tegla,nikade ne rekov deka nema da stavam fotki naprotiv sum protiv site koj se protiv sajtot,a kade toa si rabotel 35mm film ako moze da se znae

Go izeditirav postot, nema potreba da se ubeduvame koj sto kako, deka muabetov vodi kon raspravija, a najmalku toa go sakam so nekoj na forumov

Pozdrav.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2008 во 09:36

Tegla po sto zakluci deka svadbite mi se specialnost

Kolku sto mi teknuva na tvojot sajt imase najmnogu takvi fotografii. Gledam sega deka se poprava, dopolnuva ili sto i da e.
Ne e bitno. Ne gledam na svadbite kako loso. I toa e odlicen biznis koj i jas bi go rabotel bez problem.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2008 во 09:41

Pocnuvajki na FDU koga studirav Filmska Montaza, pa mnogu, mnogu..... Sepak toa studirav - Film. I toa mi e profesija - Filmska Montaza i Postprodukcija.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2008 во 09:44
prvo sto rabotis,(mislam sto ti e specialnost) a za toa dali si dobar ili los drugi ke kazat,vtoro najmalku sakam karanje narocito so svoi luge makedonci,ako nesto sum rekol a da ne ti se bendisalo slobodno kazi
I stvarno ako si tolku dobar kako sto tvrdis zosto ne prosetas malku do Avstralija pa moze i zaedno da izrabotime nesto

No hard feelings
www.blissvp.com
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2008 во 09:45
koja godina bea studiite?
www.blissvp.com
Кон врв
phoenix Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 16
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај phoenix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2008 во 10:03
Originally posted by Tegla Tegla напиша:

tegla, seriozen si?
Kako bi bilo nekoj tvoite fotografii da gi spomnuva taka? Ne velam deka se dobri, ama nikoj nema pravo da gi trgne na sajt kako FIV, Flickr, Photo.net, itn..

E vidi Tegla, bas vo toa e i poentata...takvite fotografii i treba da bidat "trgnati",ne bukvalno neli.
Znaci ne bukvalno odstraneti od sajtot (fakt e deka na sajtot sekoj moze da postavi fotografija i nikoj nema pravo da mu ja trgne) TUKU GRUPIRANI POSEBNO.

Na avtorite na vakvite fotografii (se vklucuvam i sebesi) im trebaat konstruktivni komentari od majstori ,kako tebe na primer, koi ke gi navedat sto treba da izmenat vo svojata rabota so sto bi naucile poveke za fofografijata.

Na FIV nedostasuvaat STRUCNI komentari... ama za toa treba malku entuzijazam i nesto poveke energija od strana na profesionalcite , koi sekako gi ima na sajtov.

Za toa sajtot e i padnat na bazalno nivo.

p.s. uste ednas,
koga gi posociv fotografiite, celta mi bea tokmu fotografiite, a ne avtorite!

(btw Tegla, ne mi objasni poradi sto da se zasramam?!)

Pozdrav,
Phoenix

"QUOT HOMINES TOT SENTENTIAE"

Изменето од phoenix - 06.Ноември.2008 во 13:47
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.