|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика | страница <1 165166167168169 824> |
Автор | ||
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Читай спомените на Кръстьо Лазаров - там пишува за дедпвците на Бугито |
||
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Han Solo
Сениор Регистриран: 03.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Това не бях го чел, но не може да е вярно, защото сърбите не са такива хора. Те винаги са подкрепяли независимостта на Македония и никога не са смятали Македония за част от "Стара Сърбия". Както и гърците между другото. Всички са големи приятели на Македония, освен българите. Затова във форума се пише и обсъжда само България. П.С. А, да, сетих се и друго. След всяко неуспешно въстание, комитите са бягали в Сърбия и Гърция, а не в България. Защото в България са били истинските врагове. Изменето од Han Solo - 05.Ноември.2008 во 07:49 |
||
tannas
Нов член Регистриран: 05.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Здравейте момци, върви ли дискусията?
|
||
Han Solo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, върви много добре. Аз говоря за история и задавам въпроси да ме образоват, а отговорите са вицове, твърдения и обиди към българите. Никой освен мен не иска да говори по темата.
Изменето од Han Solo - 05.Ноември.2008 во 07:52 |
||
tannas
Нов член Регистриран: 05.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Виж сега - за някои модератори в този форум омразата и обидите са начин на живот! И понеже аз от доста време навесявам форума ще ти кажа че не трябва да взимаш навътре и насериозно изцепките на Бугич и компания!
А иначе истината те си я знаят много добре ! Ама никога няма да се признаят! |
||
Han Solo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е, аз като гледам няма да остана дълго в този форум. Тук за история не се говори и никой не е чувал нищо за монголоидната раса и отличителните й белези:
Има ли нещо общо с българите? |
||
Neanticki
Сениор Регистриран: 20.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Остани, остани. Понякога се говори и за история. Най-често когато Буги е офлайн. Разходи се из темите и ще видиш, че когато започне да се нищи сериозно някоя тема модератора веднага вмъква туркомонголите и ти се налага да обясняваш, че не си туркомонгол, темата се замазва и нищо не става ясно. Друга тактика е да се нахвърлят огромни цитати изсмукани от пръстите на някой НАУЧНИК (тая дума я употребявам по подобие на СКОПСКИ ИСТОРИЧАР) и губиш желание да отговаряш. Или ако напишеш някоя неудобна истина, написаното бива изтрито, или защото е навредливо или е фалшификация. Остани и не приемай за обида туркомонгол, татар, чуваш и подобни. КАКВО МИСЛИШ ЗА ПОДПИСА МИ? |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За каква историја зборувате вие не ми е јасно - политичка историја(пропаганда) е најлесно да се проповеда - вие сте измислена нација со цел тоа и грофот Игнатиев го тврди.Е сега што некои велесили имаат интерес и им чини да бидете такви какви што сте - незнаете кои сте тоа е веке друг муабет.
|
||
Han Solo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Четох за изследванията на iGENEA. Генетиката обаче е сложна наука и по-голяма част от човешкия геном не е проучен. Не казвам, че резултатите са фалшиви или е някаква пропаганда, а просто мисля, че има съществена грешка в методологията. Така например, Балканския полуостров е бил няколкостотин години под турско робство и смесените бракове между турците и "раята" не са били рядкост, а не виждам това да има отражение в генетичния профил на балканските народи. А хуни, авари, печенеги, татари, къде са? Взетите проби с генетичен материал са твърде малко, за да се направят някакви категорични обобщения за профила на отделните народи - около 300 души са си направили платено! изследване. За българското национално изследване в същата насока, публикувано през 2001г са взети 5000 проби и то само за България. Освен това не става ясно как точно 100% са установени профилите на древните македонци, гърци и траки. Когато питат човека от института, той отговаря да прочетем в историческите документи, използвани от института и те препраща към платен сайт. Бъдещето ще покаже.
Изменето од Han Solo - 05.Ноември.2008 во 09:58 |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали ти воопшто знаеш кој си,што си по етникум,што си по корен - дали твојот корен е туркомонголски од родот Дуло или не
|
||
Han Solo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Boogie, знаеш ли каква е разликата между нас?
Аз твърдя, че съм българин, а ти, че си македонец! Аз не казвам нищо за вас, а ти казваш, че ние сме ТуркоМонголи, но не можеш да го докажеш. За последен път ти обяснявам: Да, във вените ми тече от кръвта на Аспарух, но трябва да си кьорав да не виждаш, че на външен вид не сме монголоиди. Следователно в кръвта ни тече И славянска, а може би и тракийска кръв. Да, знам, че тази очевадна истина не ти харесва и те дразни и ще продължаваш да повтаряш едно и също, че сме ТуркоМонголи, но тези които имат очи, дори нямат нужда от документи. Всеки който е идвал в България, ще му стане ясно за какво говоря. Няма 100 % чиста раса! Според теб българите са 100%ТуркоМонголи, но всеки, дори 14 - годишен ученик знае, че един народ не може да бъде със 100% чиста кръв. Вие като сте 100 % антични македонци, защо се пишете и славяни и сте създали славянска азбука? О, тя сигурно не е славянска, а македонска! А на какъв език са пишели древните македонци тогава, на славянски ли? А, да, тя била създадена по-късно, забравих. И щом са родени в Солун, значи са македонци и азбуката е македонска. Това да си го прочел в пространните жития, а? Защото аз съм ги чел и там няма такова нещо! Изменето од Han Solo - 05.Ноември.2008 во 10:25 |
||
СтефанМаратилов
Група Регистриран: 04.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добра поента на Хан Соло. Който зборува за турко-монголи сам се прави смешен. Никой не може да докаже, дека има такав турко-монголски етнос. А уще по-малко дека прабългарите са били такви. До днеска научниците спорят какви са точно българите, ама за македонците нещата са ясни. От незнаене или от злоба вероятно.
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тогаш значи вие не сте Бугари туку Бугаризирани нешто(ерменци,македонци,цигани,власи или незнам што) - немате монголоидни црти а тврдите дека сте наследници на Аспарух и туркомонголската хорда - за мене вие сте смешни
|
||
Внеси реплика | страница <1 165166167168169 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |