IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Историја
  Активни теми Активни теми RSS - Бугари - 100% ТуркоМонголи
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бугари - 100% ТуркоМонголи

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 165166167168169 824>
Автор
Порака
da be Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Статус: Офлајн
Поени: 101
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 07:16
Originally posted by Han Solo Han Solo напиша:

П.С.Ако ми покажеш ксерокопие на църковното свидетество за раждане на прадядо ти, на следващото преброяване и аз ще се пиша македонец.

Читай спомените на Кръстьо Лазаров - там пишува за дедпвците на Бугито

Кон врв
da be Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 101
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 07:38
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Па вие и не сте ТуркоМонголи туку кретени по етничка припадност

изненадување
Кон врв
Han Solo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Ноември.2008
Поени: 109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Han Solo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 07:44
Originally posted by да бе да бе напиша:

П.С.Ако ми покажеш ксерокопие на църковното свидетество за раждане на прадядо ти, на следващото преброяване и аз ще се пиша македонец.
Читай спомените на Кръстьо Лазаров - там пишува за дедпвците на Бугито

Това не бях го чел, но не може да е вярно, защото сърбите не са такива хора. Те винаги са подкрепяли независимостта на Македония и никога не са смятали Македония за част от "Стара Сърбия". Както и гърците между другото. Всички са големи приятели на Македония, освен българите. Затова във форума се пише и обсъжда само България.

П.С. А, да, сетих се и друго. След всяко неуспешно въстание, комитите са бягали в Сърбия и Гърция, а не в България. Защото в България са били истинските врагове.

Изменето од Han Solo - 05.Ноември.2008 во 07:49
Кон врв
tannas Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2008
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tannas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 07:49
Здравейте момци, върви ли дискусията?
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Han Solo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 07:50
Да, върви много добре. Аз говоря за история и задавам въпроси да ме образоват, а отговорите са вицове, твърдения и обиди към българите. Никой освен мен не иска да говори по темата.

Изменето од Han Solo - 05.Ноември.2008 во 07:52
Кон врв
tannas Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2008
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tannas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 08:08
Виж сега - за някои модератори в този форум омразата и обидите са начин на живот! И понеже аз от доста време навесявам форума ще ти кажа че не трябва да взимаш навътре и насериозно изцепките на Бугич и компания!
А иначе истината те си я знаят много добре ! Ама никога няма да се признаят!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Han Solo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 08:26
Е, аз като гледам няма да остана дълго в този форум. Тук за история не се говори и никой не е чувал нищо за монголоидната раса и отличителните й белези:

Цитирај Монголоидна (азиатско-американска) раса. Ареал на възникване - Азия. Разпространение - Източна и Централна Азия, Сибир, Индонезия, Океания, Америка.
Отличителни белези: жълтеникава или жълтеникавомургава кожа, черни, прави и остри коси, тесни очни цепки, слабоизразено третично окосмяване, тъмнокафяв цвят на ирисите. За типичните монголоиди е характерен т.нар. епикантус- силно развита кожна гънка на горния клепач, която закрива вътрешния ъгъл на окото и слъзното хълмче. Лицето е едро и изглежда плоско поради силно издадените напред и встрани ябълчни кости. Носът е широк, у азиатските популации е слабо издаден напред. Устните са тънки или средно дебели. Ръстът е среден или под среден.

Има ли нещо общо с българите?
Кон врв
Neanticki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Август.2008
Поени: 564
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neanticki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 08:55

Е, аз като гледам няма да остана дълго в този форум. Тук за история не се говори

Остани, остани. Понякога се говори и за история. Най-често когато Буги е офлайн.

Разходи се из темите и ще видиш, че когато започне да се нищи сериозно някоя тема модератора веднага вмъква туркомонголите и ти се налага да обясняваш, че не си туркомонгол, темата се замазва и нищо не става ясно.

Друга тактика е да се нахвърлят огромни цитати изсмукани от пръстите на някой НАУЧНИК (тая дума я употребявам по подобие на СКОПСКИ ИСТОРИЧАР) и губиш желание да отговаряш.

Или ако напишеш някоя неудобна истина, написаното бива изтрито, или защото е навредливо или е фалшификация.

Остани и не приемай за обида туркомонгол, татар, чуваш и подобни.

КАКВО МИСЛИШ ЗА ПОДПИСА МИ?

Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 09:48
За каква историја зборувате вие не ми е јасно - политичка историја(пропаганда) е најлесно да се проповеда - вие сте измислена нација со цел тоа и грофот Игнатиев го тврди.Е сега што некои велесили имаат интерес и им чини да бидете такви какви што сте - незнаете кои сте тоа е веке друг муабет.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Han Solo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 09:55
Четох за изследванията на iGENEA. Генетиката обаче е сложна наука и по-голяма част от човешкия геном не е проучен. Не казвам, че резултатите са фалшиви или е някаква пропаганда, а просто мисля, че има съществена грешка в методологията. Така например, Балканския полуостров е бил няколкостотин години под турско робство и смесените бракове между турците и "раята" не са били рядкост, а не виждам това да има отражение в генетичния профил на балканските народи. А хуни, авари, печенеги, татари, къде са? Взетите проби с генетичен материал са твърде малко, за да се направят някакви категорични обобщения за профила на отделните народи - около 300 души са си направили платено! изследване. За българското национално изследване в същата насока, публикувано през 2001г са взети 5000 проби и то само за България. Освен това не става ясно как точно 100% са установени профилите на древните македонци, гърци и траки. Когато питат човека от института, той отговаря да прочетем в историческите документи, използвани от института и те препраща към платен сайт. Бъдещето ще покаже.

Изменето од Han Solo - 05.Ноември.2008 во 09:58
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 09:57
Дали ти воопшто знаеш кој си,што си по етникум,што си по корен - дали твојот корен е туркомонголски од родот Дуло или незбунетост
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Han Solo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 10:16
Boogie, знаеш ли каква е разликата между нас?
Аз твърдя, че съм българин, а ти, че си македонец!
Аз не казвам нищо за вас, а ти казваш, че ние сме ТуркоМонголи, но не можеш да го докажеш.
За последен път ти обяснявам:
Да, във вените ми тече от кръвта на Аспарух, но трябва да си кьорав да не виждаш, че на външен вид не сме монголоиди. Следователно в кръвта ни тече И славянска, а може би и тракийска кръв. Да, знам, че тази очевадна истина не ти харесва и те дразни и ще продължаваш да повтаряш едно и също, че сме ТуркоМонголи, но тези които имат очи, дори нямат нужда от документи. Всеки който е идвал в България, ще му стане ясно за какво говоря.
Няма 100 % чиста раса! Според теб българите са 100%ТуркоМонголи, но всеки, дори 14 - годишен ученик знае, че един народ не може да бъде със 100% чиста кръв.
Вие като сте 100 % антични македонци, защо се пишете и славяни и сте създали славянска азбука? О, тя сигурно не е славянска, а македонска! А на какъв език са пишели древните македонци тогава, на славянски ли? А, да, тя била създадена по-късно, забравих. И щом са родени в Солун, значи са македонци и азбуката е македонска. Това да си го прочел в пространните жития, а?
Защото аз съм ги чел и там няма такова нещо!

Изменето од Han Solo - 05.Ноември.2008 во 10:25
Кон врв
СтефанМаратилов Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 04.Ноември.2008
Поени: 22
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај СтефанМаратилов Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 10:25
Добра поента на Хан Соло. Който зборува за турко-монголи сам се прави смешен. Никой не може да докаже, дека има такав турко-монголски етнос. А уще по-малко дека прабългарите са били такви. До днеска научниците спорят какви са точно българите, ама за македонците нещата са ясни. От незнаене или от злоба вероятно.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 10:27
Тогаш значи вие не сте Бугари туку Бугаризирани нешто(ерменци,македонци,цигани,власи или незнам што) - немате монголоидни црти а тврдите дека сте наследници на Аспарух и туркомонголската хорда - за мене вие сте смешниголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 165166167168169 824>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,453 секунди.