![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7374757677 213> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i denes e denarot po menuvacnici ... ama onie na bit pazar i ulicnite ... nikade povekje ... a sto se odnesuva do skijavme kako deca na Sara , Pelister , Mavrovo za sve imase , odat i denes ama ne tamu kaj sto pisuva ..... odat vo pomondenski mesta ama samo onie koi mu ja iscicaa krvta na narodot ..... ostana uste koskenata srz ... ama i nea kje e oglodaat ovie KUCINJA koi imaat zabi i stomak pa mozat da izgrizaat i svarat bukvalno SE ....... a slikata , e taa e vo globala poinakva ... narodot ima slika kako nekoj bolen od SIDA ...... zosto ovie LAZGOVCI koi mu vetuvaa na narodot brda i dolini vo stilot " JUGOSLAVIJA vaka - taka , samostojnosta kje bide poubava " , prodolzuvaat da go trujat ovoj narod ama ne samo vo razumot , sega vekje i KRVTA mu ja otruja
![]() Изменето од miroslav_g8 - 03.Ноември.2008 во 12:39 |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
да,носталгична сум за времето во кое ние,обичните смртници живеевме многу порелаксирано.од тогаш наваму се е борба за преживување. |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
a od samostojnosta ne ostana recisi nisto ...... polovina drzava ne mozat da e kontroliraat onaka kako sto bi trebalo vo nekoja normalna drzava , a za drugo i da ne zboruvame ..... DA ........... NOSTALGICAR SUM PO SIGURNOSTA , BEZBEDNOSTA , STANDARDOT i t.n . .................
|
|
![]() |
|
I ŠTO TUKA IMA LOŠO ??????
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ништо лошо...се додека некој не те протумачи како србоман,па да те потепаат .никако да сватат некои дека СФРЈ не е СРБИЈА туку беа 6републики и 2 покраини,и нашиот пасош беше еден од најбараните,а сега може да си бришиме ... со него
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...ama tie shto sakaat da ne tepaat ne ja sakaat ni ovaa zemja... tie dodusha ne se sakaat ni samite sebesi... pa zatoa ne mozat da gi sakaat ni drugite...site nie koi znaeme kako se ziveeshe dobro...barame i sega taka da ziveeme...se trudime od ovaa zemja da napravime neshto slicna... mir i spokojstvo za site nejzini gragjani...zatoa shto nie i ne znaeme poinaku... nas ne ne ucea na delbi..nie ne znevme shto znaci omraza...
|
|
![]() |
|
VOOPSTO NE ME INTERESIRA KOJ ZA STO KJE ME PROGLASI ..... IONAKA SUM ETIKETIRAN TAKA DA USTE NEKOJA ETIKETA NE E NEKOJ PROBLEM ... A ZA PASOSOT , NE VELI TAKA ... KJE MOZE NASKORO DA ODIME ... VO ILIRIDA
![]() |
|
![]() |
|
A KOGA KJE RAZMISLAM POUBAVO KOJ KJE ME ETIKETIRA , VOOPŠTO I NE ME ZAGRIZUVA
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
наскоро ќе може да одиме ...по ѓаволите
ни во илирида нема да не сакаат вакви бескичмењаци
|
|
|
|
![]() |
|
gresis ..... taman takvi se naodjaat i sekogas udruzuvaat |
|
![]() |
|
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Ако... ЗАСЛУЖИВМЕ...!!! ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Смрт Система бе!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
zalam po mnogu raboti, raboti tolku obicni koi se denes prosto nedostizni.... koga so drugarka mi ke odevme vo kino Vardar od 16.00 , pa ke si kupevme hamburgeri kaj cicko Stoliko, pa vo Vanila, pa od 20.00 vo kino Centar ... i seto toa so 100-150 din.
zalam sto ne mozam da odam nikade nadvor od MK bez da pocnam najmalku 3 meseca da planiram i da spremam dokumenti i najveke zalam sto nekoi me pravat budala zatoa sto zalam po normalen i bezbeden zivot bez sekojdnevni stresovi |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
sega e sepak podobro
barem se sporeduvame so sosednite drzavi, t.e. vikame vo Bugarija, Romanija, Albanija, Kosovo, Srbija, Crna Gora ... e podobro
a vo vrmeto na Jugoslavija se sporeduvavme se so nekoi jabandzii: Germanija, Francija, Anglija, Amerika ... vikavme tamu e podobro ... ama sepak relatiziravme ... ama tie nemaat socijalizam
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7374757677 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |