|
Ми текна на... |
Внеси реплика | страница <1 6566676869 123> |
Автор | ||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ми текна дека толку многу работи ми текнаа што нема да има смисла ако ги напишам сите тука... важно ми текна
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Марко.... Понекогаш сакам да сум на негово место... |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na zenski gzovi u farmerki koi mi se pricinuvase deka mi se obrakaat
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mi tekna na eden pogresen ...odraz... ......
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми текна на некој што не ми е тука...
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vladimir Bakaric....
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mi tekna kolku pari ke treba da dadam nedelava
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...mi tekna... deka treba da se fatam za domakjinluk...ama
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mi tekna na marijana100...sto ubavo tamo kade e sega
|
||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми текна ...на една...убава порака од утринава.........
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..e sega da ne znaeshe latinica...ne kje mozeshe da me dopolnish... eeee bez nas ...shipki latinica.... bre falsifikator cushurin |
||
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...на тоа колку сакам НЕКОЈ да ми приреди пријатно изненадување,вечера или пак обично кафе,но на посебен начин...ахххх...ми текна колку многу сакам нешто ново и необично да ми се случи и да ме отргне од напорната секојдневност!
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...mi tekna deka treba da napravam rucek...redno e da pocnam...i nemoj da mi se dodavaat aktivnosti... predupreduvam...merkjite kje bidat rigorozni...
|
||
Внеси реплика | страница <1 6566676869 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |