![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7071727374 213> |
Автор | ||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
не би можел повеќе да издржам за тропањето на вашите глупости,
a ti nemoj da gi slusas nasite gluposti |
||
![]() |
||
Gorazd777 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
|
Кажи си ја верата и националноста ти клетнику ,не кријај се под петрафил да не те стигне несто повеќе,па да видиш кој и како лежел во затвор,верата твоја искривена,мислиш само со провокации и непочитување да живееш, еднаш и на вас крајот ќе ви дојде ,дел по дел не се секирајте
|
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
![]() |
||
Gorazd777 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
|
Ова се однесуваше на царевиќ
|
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Православен србин.Друго нешто де на те интересира?
|
||
![]() |
||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
|
imeto na majkata,na tatkoto,na sestrite,na dedoto,babata,komsiite i sve po red...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
![]() |
||
|
Знаеш кој одговара без да биде прашан нели?
|
||
![]() |
||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
|
Што ќе на фалеше сами да си ја изградевме државата 45'та?Можеби Ченто не беше способен да го направи тоа а?Или затоа го сотревте сојот да ви се сотри предавнички. Или пак можеби после 500 години не заслуживме слобода и наша држава?Или можеби не се боревме доволно за неа,србите да не ни ја ослободија или паг бугарите како што тврдат,дека ни ја ослободиле,од самите нив изгледа. Изменето од moira - 01.Ноември.2008 во 23:55 |
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
![]() |
||
|
за царевич, не коментирај ,не кажувај ,не мудрувај овде ти клетнику и не навредувај заедно со тој копиљ на сликата што си го ставил,,треба сите вие геџовци да се извините и покаете за делата скотски посебно кон МАКЕДОНИЈА и Македонците,затоа што според вашиот Тарабич ја губите полека територијата ваша!!!
|
||
ВОЈНАТА Е МИР
||
![]() |
||
|
Ма иди сечи вени неам време со свештеници сеа да се расправам и истиот разговор по 20ти пат да го водам
|
||
![]() |
||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
|
Se izvinuvam,no yugonostalgicarite se luge koi treba da umrat ili da se iselat ako sakame drzavata da ni trgni napred.
|
||
|
||
![]() |
||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
|
-ako nemas nervi odi kupi (da ne recam odi l... se) ![]() |
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
![]() |
||
|
A ti da odis nadvor od forumot i Makedonija zaedno so site srbomani i yugonostalgicari. |
||
|
||
![]() |
||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
|
![]() ne seci vene zbog mene. |
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
![]() |
||
|
Necu rezati moje vene zbog tebe,ali odjebi iz ovog foruma i iz mojoj zemlji. |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7071727374 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |