IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Југоносталгичар сум...признавам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Југоносталгичар сум...признавам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7071727374 213>
Автор
Порака
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2008 во 22:54
не би можел повеќе да издржам за тропањето на вашите глупости,

a ti nemoj da gi slusas nasite gluposti
Кон врв
Gorazd777 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Октомври.2008
Локација: Евразија
Поени: 1584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorazd777 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2008 во 23:30
Кажи си ја верата и националноста ти клетнику ,не кријај се под петрафил да не те стигне несто повеќе,па да видиш кој и како лежел во затвор,верата твоја искривена,мислиш само со провокации и непочитување да живееш, еднаш и на вас крајот ќе ви дојде ,дел по дел не се секирајте
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА
ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorazd777 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2008 во 23:32
Ова се однесуваше на царевиќ
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2008 во 23:32
Православен србин.Друго нешто де на те интересира?
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2008 во 23:34
Originally posted by Царевић Царевић напиша:

Православен србин.Друго нешто де на те интересира?
imeto na majkata,na tatkoto,na sestrite,na dedoto,babata,komsiite i sve po red...
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2008 во 23:43
Знаеш кој одговара без да биде прашан нели?
Кон врв
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2008 во 23:43
Originally posted by Gorazd777 Gorazd777 напиша:

Кажи си ја верата и националноста ти клетнику ,не кријај се под петрафил да не те стигне несто повеќе,па да видиш кој и како лежел во затвор,верата твоја искривена,мислиш само со провокации и непочитување да живееш, еднаш и на вас крајот ќе ви дојде ,дел по дел не се секирајте

Што ќе на фалеше сами да си ја изградевме државата 45'та?Можеби Ченто не беше способен да го направи тоа а?Или затоа го сотревте сојот да ви се сотри предавнички.
Или пак можеби после 500 години не заслуживме слобода и наша држава?Или можеби не се боревме доволно за неа,србите да не ни ја ослободија или паг бугарите како што тврдат,дека ни ја ослободиле,од самите нив изгледа.

Изменето од moira - 01.Ноември.2008 во 23:55
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorazd777 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2008 во 23:54
за царевич, не коментирај ,не кажувај ,не мудрувај овде ти клетнику и не навредувај заедно со тој копиљ на сликата што си го ставил,,треба сите вие геџовци да се извините и покаете за делата скотски посебно кон МАКЕДОНИЈА и Македонците,затоа што според вашиот Тарабич ја губите полека територијата ваша!!!
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2008 во 23:56
Ма иди сечи вени неам време со свештеници сеа да се расправам и истиот разговор по 20ти пат да го водам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2008 во 23:57
Se izvinuvam,no yugonostalgicarite se luge koi treba da umrat ili da se iselat ako sakame drzavata da ni trgni napred.
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2008 во 23:58

за царевич, не коментирај ,не кажувај ,не мудрувај овде ти клетнику и не навредувај заедно со тој копиљ на сликата што си го ставил,,треба сите вие геџовци да се извините и покаете за делата скотски посебно кон МАКЕДОНИЈА и Македонците,затоа што според вашиот Тарабич ја губите полека територијата ваша!!!

-ako nemas nervi odi kupi (da ne recam odi l... se)
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2008 во 00:01
Originally posted by nelson nelson напиша:

-ako nemas nervi odi kupi (da ne recam odi l... se)

A ti da odis nadvor od forumot i Makedonija zaedno so site srbomani i yugonostalgicari.
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2008 во 00:04

ne seci vene zbog mene.
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2008 во 00:11
Originally posted by nelson nelson напиша:

ne seci vene zbog mene.

Necu rezati moje vene zbog tebe,ali odjebi iz ovog foruma i iz mojoj zemlji.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7071727374 213>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.