|
Проблем со тестис-ве молам за совет |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знам дека не му е местово ама дај кази и за то иљач да знајме
|
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Море се е важно, се што може да помогне било кому.
Не попусто се рекло-прашај паталец а не гаталец. За ова ќе препрашам, зашто одамна не сме се виделе, ама знам дека зелката се вари и после на пареата нели, на пристојна оддалеченост се знае, се пари..Дали клекната над садот, претпоставувам, стварно не знам. Веројатно лековитите испарувања довеле до отпушување на јајцеводите (моја претпоставка), а пред тоа ниеден третман за стерилитет не помогна. Роди ќерка. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahahahaha zarem i ti mare lecis sterilitet so zelka gotovo te otpisuvam kako medicnsko lice |
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cistite se lecat samo so operacija-bilo kakva da e ili samata da pukne, no takvite 100% recuidivirat |
||
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама јас сум народен еќим...хахахаха Освен тоа, јас не сум имала таков проблем, забременувам и од кхммм....вешот на сопругот, но искуството е на блиска пријателка, вреди да се спомне-сепак после него забремени, а таму каде модерната медицина неможе-стапува на сцена-народната, така ли е екиме, или ти креваш раце од своите пациенти? Изменето од maria_magdalena - 30.Октомври.2008 во 20:39 |
||
|
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne ne krevam raka, no niako ne im preporascuvam ekimi?
a za tvojata priujatelka - eve edna od moznite pricini- da stvorila antitela kon psermatozoidite na sopstveniot maz , osobeno ako podolgo vreme ne sakale deca?? |
||
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не верувај многу сакаа деца обајцата....многу.
|
||
|
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a spored tvojata pretpostavka -zapuseni tubi- pa koj bil toj ginekolog-ozi kie ne mozele da dg zapuseni tubi!!!!
|
||
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу луге виделе аир од народните лекови, јас секаде на прво емсто ја ставам модерната медицина, но каде што таа не помага, не е лошо да се проба со билки травки, штета секако нема да има.
|
||
|
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da be nema steta!!!a sto ako ima ili ako nema air- dzabe dadeni pari? ili potocno kolku e toa sigurno deka taa ,,babetina,, ke pomogne? 10%,30% ili ne daj boze (a tie cesto kazuvaat ) 100%? Ajde be lugje ostajte go samanstvoto , ziveeme vo moderen svet. Site tie se obicni probisveti sto gi koristiat lugjeto vo takvi teski situacii ( bolesti), pa spored mene za niv inkvizicija. Od druga strana sekoja cest, ne se mnogu glupi naprotiv tie se edni od najitrite lugje
|
||
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој овде збори за шаманство. Ех овие студенти на медицина, ќе дојдат до втора-трета година, и веќе се знаат...
Не дај Боже, но ете, да ти се случи тебе еден ден, да немаш деца, а при тоа ништо не помага. Нема да се обидеш со билки-тревки? Ние овде не зборуваме ни за баење ни за магии. Впрочем, и современата фармацевтска технологија прави лекови кои се добиени од билките, да не случајно...од Марс се добиени дериватите за лекови. Лекот е насекаде околу нас. Тоа што тебе не те занима билкарството е друга работа, но јас знам многу (прочуени) лекари кои и самите се свртени кон природата и ги користат нејзините придобивки. Разбра, ал па не разбра? Види го ти него... |
||
|
||
za-za
Нов член Регистриран: 15.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZA SEKOJA BOLEST IMA PO NEKOJA BILKA..
|
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mare .fala za komplimentot, no studentizom e daleku zad mene.i ne mora da mi objasnuvas od kade se bodivat lekovite , mozam da ti redma bilki i bilki i toa na latinski ako sakas, pa zivotni , pa bakterii, pa genetski inzinjering- site tie se metodi za dobivanje na lekovi, no prasanjeto e -dali toj saman otkril nesto novo sto modernata medicina bila,, glupa,, i ne mozela da otkrite ( vo faramcija ima granka sto se vika botanika- pa samo so toa se zanimavat) . pa molim te faramcevtskite kompanii trosat milijardi za da otkrijata modofikacija na nekoj lek, a kamoli za nov lek, a ovoj saman satanal nasabajle i eve ti lek- fuj !! |
||
|
||
СПЕЈС
Нов член Регистриран: 23.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ОПЕРАЦИЈАТА НЕ ВИ Е ПОСЛЕДНА НАДЕЖ, ЈАС ВИ НУДАМ ЕДЕН МНОГУ ЕДНОСТАВЕН НАРОДЕН ЛЕК:
купете свеж квасец, и од квасецот ќе земеш еден мал сосема мал дел со мерка (ноктот) и ќе го раствориш во бело вино додека не стане кашесто. Потоа ќе земеш памучно кругче (се продаваат женски се такви у продавница) и на него ќе ја нанесеш смесата и со фластер (од аптека че купиШ) и ќе го залепиш на местото каде што имаш проблем и остави го да стои така цел вечер додека спиеш. Ако нема ефект во првата недела ништо, барај друг лек, операција на крај. ПОЗЗЗ ОВА Е КОРИСНО З ЖЛЕЗДИ, ЗА ЦИСТИ, ЗА ЈАЈНИЦИ, ЗА БУБРЕЗИ, ЗА ПОТКОЖНА МОЗОЛКА,... |
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |