|
Бошковски ослободен, Тарчуловски виновен! |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 23> |
Автор | ||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Me zabole...srceto za Johan....kako sakate sfatete. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ај соземи се за да може да разговараме...BTW Бошковски има хрватски пасош и пред ти да знаеш за Хари...и да му помогна да отиде во затвор во Пула...исто како што и на Јохан му ја навлече вреќата на глава во 5 часот наутро и го испрати во Хаг...кај ќе му оди душата, само... Изменето од moira - 25.Октомври.2008 во 20:34 |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еххх да му ја видите само кафаната на љубе на истра,ко во Македонија да си
|
||
SuicideMessiah
Сениор Регистриран: 10.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 157 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a shto napravi G'uevski za Ljube?
|
||
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Individua
Сениор Регистриран: 20.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe vie informirani li ste
deka za dzabe e peticijata |
||
SuicideMessiah
Сениор Регистриран: 10.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 157 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Taka pravea ovie od VEMERO i za Boshkovski...ama koga dojde nazad mu dadoa shut karta od prosta prichina shto prestana da igra na nivnata svirka. |
||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Петиција тоа е добра идеја и ја подржувам и во најскоро време цела Македонија да слави за враќањето на Јохан.Сакам да го прашам иницијаторот на темата а верувам дека ќе ми одговори:
Дали ќе се ослобиоди Јохан до Нова Година?Сакам икрен и конкретен одговор од иницијаторот на таа тема. |
||
Vlad Tepesh
Сениор Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
~,,~ abe se zaprasha li nekoj zoshto gi ubija emigrantite a ? Boshkovski da se pravi mangup oti nemashe ni edna snimka od UCK teroristi koi gi izvlekuvaa svoite mrtvi. e dragi moi prijateli eve vi ja vistinata za tie begalci po korkka lep shto gi ubija kako kuchinja pa sega ushte i da ne lezhel zatvor nikoj jaaa pazi majkata !!!aj da bea teroristi site neka gi ubieja alal vera ama ovaa e druga rabota.aj da ne znaele deka se emigranti da projde na greshka.Ama tie gi fatija na patasrinata vo s.Romanovce vo obichna soobrac'ajna kontrola i gi ubija da se k*rchat-elimirale teroristi jaaaaa! toa e vistinata od prva raka i toa c'e izleze na videlina 1.fateni se na naplatna rampa kaj s.Romanovce 2.Skroena im e kapata i odneseni vo Rashtanski lozja utepani i namontirani ~,,~
|
||
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
||
Vlad Tepesh
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mala mu e kaznata a treba i tie shto bile o nego da se najdat i da mu se pridruzhat
|
||
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E Vlad, neznaev deka do tolku sme bile istomislenici, iskreno ne se ohrabriv da go kazam se ova sto go mislev ama ete, kako jas da si kazav. I malku e kaznata. |
||
|
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Takođe!
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lele...kolku istomislenici sum imala, ne sum bila ni svesna, treba pocesto da navracam na ovie temi
Pa toa e baraba od coveka bre... Srce me boli koga ce se setam na tie dushicki, uste pistoli im bea podmetnale, demek teroristi, grevovi, a tie trgnati za Grcija... Grevovi. Sekoj treba da si go dobie svoeto. A ovoj svirep ubica (i site kako nego-no temava e za nego neli)-i povece od toa. Sto me nervira koga go pravat macenik, pa peticija pa svasta... Изменето од Анастеа - 20.Мај.2010 во 23:36 |
||
|
||
Vlad Tepesh
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
~,,~Taka e maria magdalena no narodot e masa i veruva vo servirani raboti od reklamnite kujni na rejtingot i karierata~,,~Ti si mislish svesno so svoja glava i mnogu mi e drago koga srec'avam takvi lud'e
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1718192021 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |